Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Vopseaua lavabilă Spor, votată Produsul Anului 2018

SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabilă din portofoliul Policolor, a primit distincția ”Produsul Anului 2018”, în urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions în rândul consumatorilor români.
 Vopseaua lavabilă Spor, votată Produsul Anului 2018

Sondajul a fost realizat online, pe 29 de categorii (FMCG, suplimente alimentare, bricolaj, banking etc.), pe un eşantion de 7.100 de consumatori români, reprezentativ pentru populaţia din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, utilizatori de internet.

Eroarea maximă de eşantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc în perioada 16 aprilie - 21 mai 2018. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, satisfacţie, iar produsele câștigătoare au fost votate, de către consumatori, dintre cele înscrise în competiţie.

”Produsul Anului” este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. În România, marca “Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008, se află la a noua ediţie şi este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect.

Este o mare bucurie pentru noi să avem această confirmare a românilor despre cea mai nouă și mai reprezentativă inovație de la Spor - noua formulă a lavabilei de interior, care nu curge și acoperă excelent, cu albul generos garantat 5 ani. Tehnologia inovativă care face din Spor Formulă Nouă o vopsea cu totul aparte se datorează întru totul colegilor noștri din cercetare și dezvoltare.

De asemenea, consider că această distincție trebuie dedicată oamenilor care folosesc produsul și care l-au votat drept 'Produsul Anului 2018', și abia apoi nouă, echipa de marketing”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Spor Formulă Nouă, singura lavabilă al cărei alb este garantat 5 ani

Sub brandul Spor, Policolor a lansat în primăvara anului trecut vopseaua inovativă Spor Formulă Nouă. Este vorba despre munca de cercetare întreprinsă de specialiștii din cadrul Departamentului de Research & Development Policolor, care au creat o rețetă inovatoare de vopsea lavabilă de un alb curat, pe placul românilor, garantat cel puțin 5 ani de zile.

Din gama Spor mai fac parte Spor interior - prima vopsea lavabilă românească, Spor email superlucios pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, Spor baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, Spor Aqua email lucios pe bază de apă pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, Spor Villa Yacht lac 3 în 1 și Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe bază de apă.

 Vopseaua lavabilă Spor, votată Produsul Anului 2018
Lucru în România