Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ventilatoarele casnice decorative - design si functionalitate

Ventilatoarele casnice decorative - design si functionalitate

 

Capacitatea ventilatoarelor decorative este de pana la 310 m3/h si sunt potrivite pentru ventilarea continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii utilitare. Sunt compatibile cu conducte de aer cu diametrul de 100, 125 si 150 mm. 

 

Carcasa si elicea sunt realizate din plastic ABS durabil de calitate, rezistent UV. Designul elicei sporeste eficienta ventilatoarelor si durata de functionare.

 

Motorul este proiectat pentru functionare continua si nu necesita intretinere, este echipat cu protectie anti-incalzire si are un consum scazut de energie. Clasa de protectie a ventilatoarelor este IP 34.

 

Ventilatoarele pot fi actionate manual sau automat. Manual prin intrerupatorul de iluminat sau prin intrerupatorul cu fir V (nu este valabil in cazul montarii pe tavan). Actionarea automata se face cu ajutorul dispozitivului BU-1-60 (trebuie achizitionat separat) sau cu timer T (timerul incorporat permite functionarea in intervalul de 2-30 de minute dupa ce se opreste ventilatorul), cu senzorul de umiditate si timer TH  (daca nivelul de umiditate din incapere depaseste pragul de umiditate de 60-90% ventilatorul porneste automat si functioneaza pana cand nivelul de umiditate scade la nivelul standard, dupa aceea ventilatorul continua sa functioneze in intervalul setat de timer, apoi se opreste).

 

Ventilatoarele casnice decorative pot fi dotate cu mai multe optiuni: T - timer, H - senzor de umiditate, P - senzor de prezenta, V - intrerupator cu fir si combinatii intre ele precum: TH (timer si senzor de umiditate), TP (timer si senzor de prezenta), VT (intrerupator cu fir si senzor de prezenta), VTH (intrerupator cu fir, timer si senzor de umiditate).

 

Instructiuni de montare:

 

Ventilatoarele se monteaza direct in conducta de ventilatie. In cazul in care conducta de ventilatie este indepartata se recomanda folosirea conductelor de aer flexibile care se monteaza la flansa ventilatorului cu ajutorul unor cleme. Ventilatoarele se fixeaza pe perete cu ajutorul unor suruburi de tabla. Se pot monta si pe tavan.

 

 

Gama completa de modele si optiuni este disponibila pe http://www.julienexpert.ro/decorative-927/ . Alegeti modelul potrivit pentru dumneavoastra.

 

 

Obiectul este ascuns