Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Uşa secţională industrială Hormann - calitate fără compromis

Firma Royal Doors, reprezentant autorizat Hormann, se remarcă în segmentul sistemelor de închidere industriale prin calitatea uşilor secţionale industriale, calitate care nu face compromis conform devizei Hormann-Germania.
Uşa secţională industrială Hormann - calitate fără compromis

Ce este diferit la uşa secţională industrială Hormann? Toate componentele importante ale uşilor şi ale sistemelor de acţionare, cum ar fi secţiunile, tocurile, şinele de culisare, sistemele de acţionare şi tablourile de comandă, sunt dezvoltate şi produse de către însăşi firma Hormann-Germania.

Aceasta garantează un înalt grad de compatibilitate între uşă, sistemul de acţionare şi tablorul de comandă. Prin sistemul certificate de management al calităţii se asigură o calitate superioara, începand de la proiectare şi producţie până la expediere.

Detalii tehnice:

Uşile secţionale cu secţiuni cu spumă poliuretanică sunt disponibile în grosimea de 42 mm sau cu secţiuni cu rupere termică de 67 mm. Aspectul este 100% identic pentru cele două execuţii.

Grosime de 42 mm Uşile secţionale marca Hormann, cu secţiuni umplute cu spumă poliuretanică, cu o grosime de 42 mm sunt deosebit de robuste şi oferă o bună izolare termică.

Grosimea de 67 mm oferă cea mai bună izolare termică. Cu secţiunile de 67 mm cu rupere termică de la SPU 67 Thermo profitaţi de un coeficient de izolare termică excelent de până la 0,51 W/ (m2・K)*. Ruperea termică a părţii interioare de cea exterioară a secţiunilor de oţel reduce şi formarea condensului de pe partea interioară a uşii.

Suprafaţa secţiunilor la uşile din oţel, sau la uşile doar cu secţiune inferioară din oţel, este executată din tablă de oţel zincată la cald şi este grunduită pentru a fi neaderentă (grund din poliuretan cu 2 componente), ceea ce protejează uşa contra intemperiilor.

Suprafaţă Stucco conferă suprafeţei uşii o structură uniformă, rezistentă la zgârieri uşoare şi urme de murdărie.

Aspect rafinat datorită texturii Micrograin convinge printr-o suprafaţă netedă şi structura geometrică fină, caracteristică. Această suprafaţă a uşii se armonizează in mod special cu faţadele moderne, marcate de un limbaj clar al formelor. Interiorul uşii se livrează în general alb gri, RAL 9002.

 

Uşa secţională industrială Hormann - calitate fără compromis

Royal Doors oferă consultanţă competentă, consilieri de specialitate cu experienţă din cadrul organizaţiei de distribuţie însoţindu-vă de la proiectarea obiectivului, prin clarificările tehnice, pană la predarea construcţiei.

Prin serviciile noastre de asistență complete suntem oricând la dispoziția dvs. Beneficiaţi de un service mai rapid, iar acesta este un avantaj major la verificare, întreţinere şi reparaţie.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT