Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Unități de ventilație compacte Duplex R5

Unități de ventilație compacte Duplex R5

Noua şi deja cea de-a cincea generaţie de unităţi de ventilaţie echilibrate, cu recuperare de căldură şi posibilitate de circulare DUPLEX R5 este, la fel ca predecesoarele ei, destinată ventilaţiei confortabile, răcirii şi încălzirii cu aer cald a caselor şi apartamentelor. În majoritatea cazurilor, este utilizată în categoria caselor cu energie scăzută şi pasive.

 

Aceste unităţi sunt foarte potrivite pentru ventilaţie şi răcire în combinaţie cu o pompă de căldură, când circuitul de circulare este utilizat doar în anumite anotimpuri ale anului, pentru răcire, precum şi încălzire.

 

Aceste unităţi mai sunt utilizate cu succes pentru încălzirea cu aer cald a caselor cu pierdere mică de căldură, când acest sistem original, fiind singurul de acest gen, permite încălzirea reală doar cu aer încălzit. Producţia este realizată în două design-uri de bază - DUPLEX RB5 este o versiune foarte plată destinată montării pe plafon în poziţie orizontală, DUPLEX RA5 şi RK5 în poziţie verticală, pentru a fi aşezată pe podea.

 

 Salvează pdf

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ATREA