Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un design. Multe soluții. Explorează familiile de produse Semmelrock

Catalogul Semmelrock îți oferă o mare libertate și reprezintă o sursă veritabilă de idei în ceea ce privește amenajarea spațiului exterior, oferindu-ți posibilitatea de a pune în aplicare propriile viziuni și dorințe. Fii inspirat și pregătit să petreci timp în casa și grădina ta alături de produsele Semmelrock Stein+design.
Un design. Multe soluții. Explorează familiile de produse Semmelrock

Ca specialist în domeniul amenajării spațiilor în aer liber, știm cum îți putem fi de folos în acest proiect indiferent dacă planifici o grădină nouă sau să reproiectezi grădina existentă. Descoperă ideile și soluțiile noastre pentru grădini și terase, zone de intrare și căi de acces auto, ziduri și garduri, precum și elemente decorative.

Familiarizează-te cu soluțiile clasice de amenajare precum și cu produsele noi din oferta noastră și descoperă familiile de produse Semmelrock ce te vor inspira să creezi soluții de amenajare deosebite.

Pentru mai multe idei de amenajare și modele de montaj te invităm să accesezi www.semmelrock.ro.

Terasa și grădina ta sunt o extindere în aer liber a camerei de zi care te invită să organizezi întâlniri sociale sau care îți oferă un mediu liniștit pentru recreere. Dacă ești în căutarea inspirației cu privire la modul de implementare a ideilor și pentru a însufleți grădina așa cum ți-ai dorit întotdeauna, găsesti totul aici, în noul nostru catalog "Idei pentru grădină 2019".

Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SEMMELROCK STEIN+DESIGN
Lucru în România