Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Trutzi își extinde aria de activitate: Furnizor pentru proiectul rezidențial Avanera

În anul 2007, Trutzi și-a început activitatea în domeniul comercializării elementelor din fier forjat, urmând ca pe parcursul anilor să seteze standardele pe acest segment pentru o țară întreagă. La baza dezvoltării companiei au stat respectul, siguranța și stabilitatea de care a dat dovadă atât în relația cu partenerii, cât și în cea cu clienții.
Trutzi își extinde aria de activitate: Furnizor pentru proiectul rezidențial Avanera
Din dorința de a implementa același nivel de calitate și în alte domenii, acum 4 ani Trutzi și-a extins aria de activitate în sfera imobiliarelor prin ramura Trutzi Real Estate. În aceasta perioada, Trutzi Real Estate a finalizat 4 proiecte mari, însă anul 2020 îl marchează pe cel mai ambițios de până acum, prin construcția complexului rezidențial Avanera.

Trutzi Real Estate își propune ca prin Avanera să crească standardul construcțiilor rezidențiale din Suceava, asigurând viitorilor proprietari un nivel ridicat de viață, caracterizat printr-o atmosferă cosmopolită și grija pentru mediu. În vederea atingerii acestui obiectiv, Trutzi Real Estate împrumută promisiunea companiei mamă, trăinicia, și o transpune în noile proiecte de pe piața de imobiliare, în cadrul cărora Trutzi are rolul de furnizor de confecții metalice pentru balustradele balcoanelor, balustradele interioare, panouri balcoane, dar și elementele necesare la exterior precum suporți biciclete, bănci sau stâlpi de iluminat. Datorită acestor aspecte, standardul impus de produsele și serviciile oferite în ultimii 13 ani pe piața fierului forjat se regăsește în calitatea materialelor și a forței de muncă specializată utilizate în proiectele desfășurate de către Trutzi Real Estate.

Trutzi își extinde aria de activitate: Furnizor pentru proiectul rezidențial Avanera
Avanera este cel mai mare proiect imobiliar din Bucovina, unul dedicat modernității, care și-a propus de la bun început să realizeze o combinație echilibrată dintre spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan. Această nouă lucrare își dorește să îndeplinească standardele impuse de marile metropole, dar să îmbrățișeze în același timp tradiționalismul zonei, atât de important pentru locuitorii bucovineni.

Trutzi își extinde aria de activitate: Furnizor pentru proiectul rezidențial Avanera
Avanera este un proiect premium format din trei blocuri, care vor oferi în ansamblul lor un număr de 525 de apartamente și 850 de locuri de parcare. Clădirile, construite în regim de S/D+P+13E/15E, au fiecare o suprafață la amprentă de 1085,9 mp și 17.329,50 mp construiți pe o singură clădire. În total, cele trei blocuri cumulează un număr de 51.998,50 mp construiți. Apartamentele disponibile vor fi de 2, 3 sau 4 camere, cu o suprafață utilă care variază de la 38 mp la 88 mp. În plus, etajele 14 și 15 ale blocurilor oferă posibilitatea achiziționări unor penthouse-uri, care au între 3 și 8 camere, cu o suprafață utilă de până la 309 mp. Toate apartamentele oferă viitorilor cumpărători posibilitatea de personalizare a finisajelor, pentru ca ei să se simtă ca acasă de cum trec pragul complexului Avanera.
Trutzi își extinde aria de activitate: Furnizor pentru proiectul rezidențial Avanera

În acest mod, locuitorii suceveni au certitudinea că proiectele imobiliare implementate de Trutzi Real Estate sunt caracterizate de același nivel de siguranță și stabilitate cu care au fost obișnuiți până în prezent în aria de activitate a fierului forjat. Viziunea inovatoare asupra centrului cosmopolit Avanera va oferi apartamente de înaltă calitate, construite după standarde demne de orice metropolă din lume: trainice, cosmopolite și inovatoare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TRUTZI FIER FORJAT