Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tipurile de balustrade potrivite casei tale

Procesul de construcție și cel de amenajare al unei case reprezintă o provocare, care poate ocupa o perioadă lungă de timp, marcată de un număr ridicat de decizii. Majoritatea dintre ele sunt hotărâri care se iau o singură dată, în momentul în care se decide stilul arhitectural, care va dicta modul în care este gândită întreaga construcție.
Tipurile de balustrade potrivite casei tale
În funcție de spațiul disponibil, dar și de dorințele următorului locatar, se va alege un tip de design care va trebui să se regăsească în toate elementele componente casei și grădinii. În acest mod ne asigurăm că locuința are un aspect unitar și devine un spațiu în care îți este drag să îți petreci timpul.

Aspectul exterior al casei și al grădinii este dictat în mare măsură de elementele care predomină, cum ar fi poarta și gardul, balconul sau scara exterioară, în cazul în care acestea există. De aceeași manieră, piesele care ocupă o suprafață mai extinsă în interior, joacă și ele un rol foarte important în crearea ambianței, iar aici ne referim la scara casei și balustrada care o completează. Pe langa rolul funcțional, care oferă siguranță membrilor familiei, balustrada unei scări este și un element important de design, care completează stilul arhitectural al casei. Compania Trutzi are posibilitatea de a crea o gamă nelimitată de modele de balustradă, ținând cont că oferă serviciul de personalizare a produselor. Fiecare client își poate pune în operă modelul visat, pentru că meșteșugarii Trutzi vor putea schița și produce orice idee.
Tipurile de balustrade potrivite casei tale
Este important ca în etapa de alegere a furnizorului să se lucreze cu profesioniști care știu exact ceea ce au de făcut. Prin experiența acumulată în cei 13 ani de existență, liderul pe piața fierului forjat garantează că fiecare lucrare pe care o semnează ajunge în timp să își dovedească trăinicia.

Din pasiune pentru ceea ce fac și respect pentru clienții lor, meșteșugarii Trutzi se asigură că toți clienții fac alegerea potrivită, oferind un set complet de servicii. Primul pas este, desigur, cel de consultanță în care clienții află toate criteriile de care trebuie să țină cont în alegerea unui model de balustradă. Așadar, clienții stau liniștiți, știind că au alături un profesionist în momentele decisive.

Așa veți afla că balustrada potrivită unui spațiu restrâns este de preferat să fie confecționată din elemente de grosimi reduse și să permită întreruperea ei în orice punct. În plus, vopsirea într-o nuanță deschisă și utilizarea pigmenților strălucitori sau a patinei va permite reflexia luminii, care creează senzația de mai mult spațiu. Pentru un spațiu mai ofertant din punctul de vedere al dimensiunilor, se poate opta pentru un model mai amplu, care să atragă mai mult atenția prin detalii sofisticate și o nuanță mai închisă.

Tipurile de balustrade potrivite casei tale
Atât fierul forjat, cât și tabla din care se confecționează lucrările traforate reprezintă materiale excelente pentru a fi folosite atât la interior, cât și la exterior. Produsele din fier forjat sunt realizate prin încălzirea metalului până în punctul în care acesta permite deformarea. Apoi, prin lovituri repetate de ciocan, acesta ia forma dorită și capătă puterea să dăinuiască în timp.

O lucrare din fier forjat nu are nevoie decât de o întreținere realizată înainte de montare și, ulterior, de două ori pe an, pentru a rezista intemperiilor și altor factori dăunători. Dacă aveți grijă de acest aspect, fierul forjat are capacitatea de a rezista mai bine de o sută de ani.

Pe de altă parte, lucrările traforate sunt cele care sunt supuse unui șoc termic minim, fasciculul laser fiind cel care decupează în tablă formele dorite. Prin modul de realizare, această variantă oferă nenumărate oportunități în crearea unui model. Mișcările laserului sunt programate anterior și au capacitatea de a realiza toate cerințele clienților.
Tipurile de balustrade potrivite casei tale
Cu toate că trec printr-un proces complet diferit de producție, ambele tehnologii oferă o posibilitate ridicată de personalizare, prin simplul fapt că sunt create de la zero în atelier, de meșteșugarii Trutzi. Astfel, clienții au libertatea de a veni cu propria schiță pentru modelul de balustradă, care să se potrivească stilului arhitectural ales în restul ansamblului. În acest mod, știți cu siguranță că vă veți bucura de o lucrare trainică, care înfrumusețează și scoate în evidență designul casei.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TRUTZI FIER FORJAT