Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Trei sfaturi pentru a evita defectarea inutilă a rampei de egalizare

Cand vine vorba despre operatiunile de incarcare / descarcare, rampele de egalizare contribuie la cresterea productivitatii si a gradului de siguranta. Insa, deoarece sunt concepute pentru spatii cu trafic intens si cu un flux rapid al marfurilor si al vehiculelor, rampele de egalizare pentru incarcare sunt predispuse la defectiuni.
Trei sfaturi pentru a evita defectarea inutilă a rampei de egalizare

Iata trei sfaturi utile pentru a imbunatati gradul de siguranta al camerei de incarcare si pentru a evita situatiile in care este nevoie de repararea rampei de egalizare.

Instruieste personalul
Una dintre cele mai frecvente cauze ale defectarii rampelor de egalizare este operarea lor incorecta sau de catre personal neinstruit. Toti operatorii rampelor de egalizare ar trebui sa primeasca o instruire corespunzatoare si instructiuni clare de operare.

Masuri suplimentare
Rampele de egalizare pot suferi avarii si atunci cand vehiculele sunt andocate nerecorepunzator sau cand frana de mana este activata imediat dupa contactul cu burduful. Pentru a evita astfel de situatii, sunt recomandate masuri suplimentare precum alegerea unui burduf mai mare, crearea unor benzi de parcare mai vaste ori instalarea unui amortizor.

Mentenanta regulata
Nu in ultimul rand, pentru a te asigura ca rampa ta de egalizare respecta cele mai inalte criterii privind siguranta, nu uita sa ii asiguri regulat servicii de mentenanta.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva