Tratamentul preventiv al căsuțelor pentru export

Bochemit QB Profi este un produs concentrat solubil în apă pentru protecţia lemnului de construcții. Preparatul este destinat pentru protecţia pe termen lung a lemnului din interiorul şi exteriorul construcţiilor împotriva mucegaiului, a ciupercilor şi a insectelor dăunatoare lemnului.
lemn

Pentru lemnul de exterior se recomandă aplicarea produsului de tratare prin imersie îndelungată, iar după tratare se aplică un produs de finisare.

Bochemit QB Profi este un produs foarte folosit in industria de prelucrare a lemnului, fiind des utilizat de numeroase firme producatoare de casute si cabane din lemn pentru export si nu numai.

Bochemit QB Profi este destinat protecţiei de suprafaţă, impregnării în semi-profunzime şi profunzime a lemnului, a structurilor de acoperiş și a altor elemente din lemn folosite în lucrările de construcție și reconstrucție atât în ​​interior, cât şi pe exterior. Produsul conferă lemnului o protecţie pe termen lung împotriva ciupercilor (inclusiv Serpula Lacrymans), a mucegaiului şi a insectelor dăunătoare lemnului. După uscarea suprafețelor tratate se pot aplica produse de finisare.

Produsul Bochemit QB Profi si alte produse utilizate in vederea protejarii lemnului sunt disponibile pe www.deposib.ro.

Articol scris de
DEPOSIB EXPERT