Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Transformarea unui garaj intr-o locuinta luminoasa

Transformarea unui garaj intr-o locuinta luminoasa

Cei 230mp au fost impartiti astfel incat o zona generoasa sa fie ocupata de spatiul de zi iar mobilierul incastrat a fost aranjat pentru a defini un culuar care sa conduca de la intrare pana la peretele din spate al constructiei. Designerii declarau urmatoarele: „Am folosit multe suprafete din lemn pentru a realiza legaturi vizuale intre diferite zone si pentru a le relationa cu bucataria facuta pe comanda si dulapurile executate din acelasi material”

 

 

Intre living si dormitorul matrimonial a fost amenajata o curte interioara cu un spatiu de discutii, inchis pe toate laturile in vitraje glisante, astfel ca oricand acesta poate deveni parte integranta a functiunilor casei. „Curtea interioara din centrul casei ne-a inspirat sa continuam elementul natural in casa. Am incercat sa estompam granitele dintre spatiile interioare si cele exterioare” declarau arhitectii.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.dezeen.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România