Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tot ce trebuie să știți despre grinzile de cofraj H20 Doka

De-a lungul timpului, Doka și-a dovedit competența și spiritul inovator. Acest lucru se observa cel mai bine în caracteristicile unice ale produselor Doka.
Tot ce trebuie să știți despre grinzile de cofraj H20 Doka

Grinzile sunt printre cele mai utilizate componente de cofraj din șantier şi pot fi utilizate în orice situaţie. Sunt concepute atât pentru cofrarea elementelor orizontale, cât și pentru cofrarea elementelor verticale cu cerințe speciale.

Grinzile de lemn reprezintă baza pentru multe sisteme de cofrare Doka precum Dokaflex sau Top 50. Grinzile H20 top şi H20 eco sunt nume cunoscute în întreaga lume şi reprezintă alegerea potrivită pentru orice şantier.

De ce să alegeți grinzile Doka H20?

1. Toate grinzile Doka H20 au inscripționată lungimea atât pe inima grinzii, cât și pe talpă și au marcaje la fiecare 50 de cm, astfel orice muncitor poate lucra rapid și sigur, prin poziționarea componentelor de cofrare fără instrumente de măsurare.

2. Puteți opta între varianta:
- ECOnomică – Grindă Doka H20 eco P (cu nit pentru absorbție soc și limitare fisuri) la un preț competitiv cu durata bună de utilizare și
- varianta de TOP – Grindă Doka H20 top P, care este unică prin protecția de pe capete care absoarbe șocurile, asigurând astfel o durată extinsă de utilizare.

3. Grinzile H20 au urmatoarele tipodimensiuni: 1,25 m (doar Eco); 1,80 m; 2,45 m; 2,65 m; 2,90 m; 3,30 m; 3,60 m; 3,90 m; 4,50 m; 4,90 m și 5,90 m.

4. Toate grinzile H20 Doka sunt certificate conform normelor europene ( EN 13377), confirmând astfel caracteristicile tehnice declarate, precum și rezistența în timp a produselor.

Toate aceste caracteristici sunt unice și susțin o utilizare rapidă, sigură și economică.

Grinzile Doka H20 sunt disponibile la chirie sau vânzare.

Sfaturi privind transportul, stivuirea şi depozitarea grinzilor

- Legaţi grinzile folosind protecţii pentru muchii din plastic, lemn sau carton.
- Folositi chingi cand mutaţi stiva de grinzi, în niciun caz nu folosiţi lanţuri.
- Stivuiţi întotdeauna grinzi cu aceeasi lungime
- Depozitati stiva de grinzi sub un acoperis sau acoperite cu prelate care permit aerisirea pentru a le proteja de umezeala sau radiaţiile solare atunci cand nu sunt utilizate. Acest lucru împiedică formarea de fisuri, atacul fungic şi apariţia mucegaiului.

Pentru informații detaliate despre grinzile Doka vă invităm să accesați manualul de utilizare sau le puteți comanda online pe Doka Online Shop.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA