Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

TNK FLEX - Scaunul de birou inspirat de mișcările tale

TNK FLEX este scaunul de birou care îți anticipează toate mișcările. Confortabil și intuitiv - respectă principiile ergonomice la locul de muncă.
TNK FLEX - Scaunul de birou inspirat de mișcările tale

Față de scaunele clasice de birou, TNK FLEX aduce două noutăți fundamentale care au ca țintă revoluționarea mobilierului de birou prin designul său ergonomic bazat pe susținerea și interacțiunea cu utilizatorul.

Pornind de la ideea poziției confortabile și stabile a utilizatorului, designerul Marcelo Alegre de la Actiu a creat un răspuns inteligent al spătarului care se adaptează mișcării utilizatorului, ajustându-se automat fără ajutorului vreunui mecanism.
Structura susținătoare a scaunului TNK FLEX rezultă din spătarul perfect adaptabil (înălțime, înclinare, torsiune) care oferă libertate completă de mișcare, menținând în orice moment poziția corectă din punct de vedere ergonomic.

Cu un nivel tehnologic ridicat, care îți anticipează intuitiv exigențele, scaunul de birou TNK FLEX se adaptează la morfologia și mișcările corpului uman și ajustează spătarul și șezutul ca și cum ar fi o a doua ta piele. În plus, este certificat pentru utilizarea intensivă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Toate aceste aspecte îl recomandă ca fiind alegerea optimă pentru munca la birou.

Sistemul sincronizat de înclinare a spătarului oferă posibilitatea ajustării unghiului maxim de înclinare în 4 poziții care pot fi blocate de către utilizator.

Șezutul este special proiectat cu camere de aer, pentru a îmbunătăți confortul, flexibilitatea și distribuția optimă a presiunii, iar straturile flexibile reduc presiunea asupra mușchilor oferind utilizatorului poziția corectă de ședere.

Deoarece nevoile și preferințele clienților sunt pe primul loc, scaunul TNK Flex este complet personalizabil fiind disponibil tapițat în piele sau cu material textil într-o gamă variată de texturi și culori.

Ca recunoaștere a performanțelor tehnologice ridicate, scaunul TNK FLEX a primit recent unul din cele mai prestigioase premii în domeniul designului, German Design Award 2018, premiu recunoscut la nivel mondial în sectorul scaunelor de birou.

Poți să-i descoperi toate funcționalitățile aici. Iar dacă vrei să-l comanzi îl găsești la noi. Chairry este unic distribuitor Actiu pe piața din România.

Scaun de birou din piele TNK Flex
Scaun de birou din piele TNK Flex
Scaun de birou TNK Flex - detaliu spate
Scaun de birou TNK Flex - detaliu spate
Scaun de birou TNK Flex - detaliu fata
Scaun de birou TNK Flex - detaliu fata
Scaun de birou TNK Flex -  inclinare spatar
Scaun de birou TNK Flex - inclinare spatar
TNK FLEX - Scaunul de birou inspirat de mișcările tale
Articol scris de
CHAIRRY
Lucru în România