Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Texturi si linii moderne, intr-un apartament din Belgrad

Texturi si linii moderne, intr-un apartament din Belgrad

Un apartament mare, format din trei dormitoare, cu un spatiu de zi amplu, deschis si bine definit creeaza un decor modern, cu linii si culori originale. Proprietarii sunt un cuplu de tineri care si-au dorit un spatiu desebit, intr-o zona linsitita din Belgrad, mobilat cu piese moderne, functional si, mai mult, calduros. Sonia Brstina, arhitect si designer pentru studioul Gradnja.rs a reusit sa indeplineasca toate cerintele si a creat interioarele pe care le veti descoperi in imagini.

 

Apartamentul este situat la ultimul etaj al clădirii, prin urmare beneficiaza si de o terasă spațioasă, accesibila din aproape fiecare camea, care da un aspect estival, ca de vacanta, in aproape toate zilele anului.  Livingul, spatiul de luat masa, bucataria si biblioteca formează un spatiu unic in care predomina culorile pamantului, dar petele de violet din anumite elemenete de decor asigura si mici puncte cosntrastante. Rezultatul – un mediu confortabil vizual, cu mobilier din materiale moderne, transparente. Dormitoarele sunt decorate pe culori, iar in cel rosu iluminatul indirect oferă un sentiment de adâncime ce face ca spatiul sa para si mai primitor.

 

 

Mai multe pe Freshome.com

Piese Speciale Marmura Pearl Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm
Piese Speciale Marmura Pearl Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piese Speciale Marmura Pearl Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piesele Speciale din marmura Pearl polisata de 2 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard sau personalizate, dupa nevoile tale. Realizate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, sau CNC) Piesele Speciale imbina aspectul elegant al marmurei Pearl cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafurile din marmura la exterior se monteaza cu asigurarea unei pante de 5% pentru scurgerea apei de ploaie, plus picurator 1L, aceste pervaze se prelucreaza / debitateaza la conform proiectului tau, avand posibilitatea alegerii diferitelor prelucrari – (de cant: semibaston, bizot) picurator etc. 
Ce trebuie sa stii despre montajul glafurilor marmura la exterior sau la interior. Montajul pervazelor din marmura se realizeaza: 

• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:
1. se aseaza glaful de marmura pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant
• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete
OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie.
 
Trepte / scari exterioare si interioare marmura | Trepte si contratrepte scari marmura
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /marmura care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior.
Ce Trebuie sa stii despre montajul treptelor / scarilor exterioare / interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale (din sapa – resapare) 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta.
    Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa.  
    Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.
OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.
Blat Bucatarie si Baie Marmura la comanda | Blat Bucatarie de piatra naturala 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege marmura Pearl polisata. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept).
Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului.
Ce Trebuie sa stii despre montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria.
OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din marmura Pearl polisata poti gasi modele de contrablat aici.

Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura.
Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu  LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone h1O pentru montaj la exterior. Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash.
Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
• kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
• Safe Marble


Specificatii:
Greutate MP55
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:55
EAN5949286805020
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Marmura Rafaela Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm
Piese Speciale Marmura Rafaela Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piese Speciale Marmura Rafaela Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piesele Speciale din marmura Rafaela polisata de 2 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard sau personalizate, dupa nevoile tale. Realizate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, sau CNC) Piesele Speciale imbina aspectul elegant al marmurei Rafaela cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafurile din marmura la exterior se monteaza cu asigurarea unei pante de 5% pentru scurgerea apei de ploaie, plus picurator 1L, aceste pervaze se prelucreaza / debitateaza la conform proiectului tau, avand posibilitatea alegerii diferitelor prelucrari – (de cant: semibaston, bizot) picurator etc. 
Ce trebuie sa stii despre montajul glafurilor marmura la exterior sau la interior. Montajul pervazelor din marmura se realizeaza: 

• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
•    prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:
1. se aseaza glaful de marmura pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant
• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete
OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie.
 
Trepte / scari exterioare si interioare marmura | Trepte si contratrepte scari marmura
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /marmura care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior.
Ce Trebuie sa stii despre montajul treptelor / scarilor exterioare / interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale (din sapa – resapare) 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta.
    Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa.  
    Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.
OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.
Blat Bucatarie si Baie Marmura la comanda | Blat Bucatarie de piatra naturala 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege marmura Rafaela polisata. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept).
Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului.
Ce Trebuie sa stii despre montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria.
OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din marmura Rafaela polisata poti gasi modele de contrablat aici.

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura.
Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu  LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone h1O pentru montaj la exterior. Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash.
Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
• kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
• Safe Marble


Specificatii:
Greutate MP55
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:55
EAN5949286805013
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Lastra Marmura Alexander Black Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Alexander Black Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Alexander Black Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, urmareste Alexander Black si descopera haul  primordial, traversat de trasee lunatice.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareNegru, Negru
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805723
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Golden Dragon Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Golden Dragon Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Golden Dragon Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, ramai la Golden Dragon pentru coada inspicat aurie a dragonului, infrigurand cerurile de otel.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareMaro, Maro
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805877
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Emperador Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Emperador Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Emperador Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, selecteaza Emperador o planeta maro, vazuta de sus, ca un puzzle urias, fixat pe pamantul necunoscut.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareMaro, Maro
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805846
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Sahara Noir Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Sahara Noir Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Sahara Noir Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, amenajeaza cu Sahara Noir, taramul carbunelui iluminat cu striatii de nisip.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareMaro, Maro
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Dimensiune:30 x 14.5 cm
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805983
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Rosso Levanto Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Rosso Levanto Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Rosso Levanto Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta. Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea. Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune. PIATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor. Dintre acestea, pariaza pe Rosso Levanto, o maree de alge in rosu inchis, despicata de fire albe si bordand insulite sterpe.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareRosie
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805969
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Golden Tabea Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Golden Tabea Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Golden Tabea Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, hotaraste-te pentru Golden Tabea, o lume in straturi de negru si gri, despicata haotic de ganduri vitale.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805907
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Emotion Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Emotion Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Emotion Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, testeaza Emotion si simte indoiala, chiar in locul in care concretul se ascunde, lasand tendintele sa predomine.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286806065
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Coffee Brown Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Coffee Brown Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Coffee Brown Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, decide pentru Coffee Brown, stralucind ca blana ursului din piatra, intr-o hibernare abrupta, milenara.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareMaro, Maro
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805839
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Calacatta Cielo Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Calacatta Cielo Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Calacatta Cielo Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, alege Calacatta Cielo polisata, o trecere multipla intre ere, fie ea de val, fie ea de vant, mereu de timp !


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805792
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Antalya Portoro Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Antalya Portoro Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Antalya Portoro Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, surprinde cu Antalya Portoro,  vartejul alb al marilor primordiale.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805730
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Black Storm Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Black Storm Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Black Storm Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, urmeaza vraja marmurei Black Storm, un lucios uragan negru, strabatut de fulgere, o ciocnire furioasa, molcomita de speranta cu care vinisarele albe incearca sa scape din stransoare.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805754
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Golden Grey Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Golden Grey Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Golden Grey Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, selecteaza Golden Grey, o asociere a vanturilor de cenusa, strabatute de vene albicios-aurii, intr-un hai-hui iernatic.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805884
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Symphony Grey Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Symphony Grey Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Symphony Grey Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, fredoneaza Simphony Grey, partitura unui tinut stancos, bordat de cararile toamnelor desfrunzite.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareCaramiziu, Gri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286806034
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Invisible Grey Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Invisible Grey Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Invisible Grey Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, fixeaza-te pe Invisible Grey, o forta nevazuta intr-un tinut cetos, ascunzand banchize in dezordine, pe o mare tulburata.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805914
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Daino Royal Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Daino Royal Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Daino Royal Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor. 

Dintre acestea, poate ca tocmai Daino Royal, o majestate pravalita in hauri striate, este cea care se invredniceste sa-ti apartina.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286806041
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Black River Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Black River Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Black River Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta. Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea. Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune. Dintre acestea, investeste in marmura Black River, o stralucitoare unduire neagra, cu delicate valurele alburii, luminand linistea obscura a adancurilor pline de interferente subtile.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805747
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Bosphorus Oro Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Bosphorus Oro Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Bosphorus Oro Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, cerceteaza Bosphorus Oro si vei afla ceata stramtorii, intr-o dimineata de primavara.
Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareAlb, Alb, Crem, Beige / Crem
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805761
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Calacatta Gold Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Calacatta Gold Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Calacatta Gold Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, urmeaza fazele marmurei Calacatta Gold, cu evolutia nodului auriu, cand totul ramane amestecat, intr-o tentativa de aflare a unui final imprevizibil.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareAlb, Alb, Galben, Travertin Galben
Greutate MP55
Adeziv RecomandatSoudal Fix All / Weber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805808
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Fantastic Blue Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Fantastic Blue Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Fantastic Blue Polisata, 2 cm


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareMulticolora
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286805853
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Marmura Ottoman Beige Polisata, 2 cm
Lastra Marmura Ottoman Beige Polisata, 2 cm

Lastra Marmura Ottoman Beige Polisata, 2 cm

Uzual lastra ne apare ca ultima expresie neprelucrata a pietrei naturale, cea mai avansata optiune de conservare a caracterului primitiv al acesteia. Ce se intampla dupa ea e industrie, insa despicarea unui colosal bloc in felii, pastreaza inca piatra cu intelesul ei originar, perpetuindu-i magia, incifrata in milioanele de ani de existenta nestiuta.

Dezvaluirea acesteia este o favoare pe care Pamantul ne-o acorda, fara sa ne ceara in schimb decat sa-i respectam serenitatea.

Proiectele in care se folosesc lastre de mari dimensiuni sustin si dezvolta o pace interioara, imbunatatind conditiile noastre de viata, de aceea, utilizarea lastrelor este intr-o accentuata expansiune.

PATRAONLINE – perpetuu Generator de Inspiratie si reazem de nadejde in lumea amenajarilor cu piatra naturala, te cheama sa te alaturi magiei lastrelor.

Dintre acestea, alege compactul bej, o continuitate acoperind cu fermitate extensiile.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Greutate U.M:55
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286806072
Dimensiuni pt titlu2 cm

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.