Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tendintele amenajarilor interioare

Personalul modern si loial doreste un birou care ii vizeaza identitatea, dar care trebuie sa exprime si cultura companiei in acelasi timp.

Cum poate o organizatie sa atinga si sa mentina un avantaj competitiv in 2017, dar si in viitor? Factorii de decizie trebuie sa isi indrepte atentia spre oportunitatile care sunt disponibile printr-o dinamica a imbunatatirii locului de munca.

 

Pe langa toate acestea calitatea aerului, lumina naturala, confortul termic, acustica si ergonomia sporesc eficacitatea, satisfactia angajatilor si reduce absenteismul sau renuntarea la locul de munca. Angajatii actuali doresc locuri de munca linistite, care sa le starneasca creativitatea, iar firma sa fie atenta la nevoile acestora si la solicitarile pietei.

 

Wallrite are posibilitatea de a determina daca configurarea actuala a unei organizatii la locul de munca are o utilizarea optima a spatiului sau daca un nou stil sau un design de lucru sau de birou ar fi mai adecvat.

 

Asadar, nu mai sta pe ganduri, apeleaza cu incredere la servicii de calitate. Chiar din prima clipa speram sa te surprindem cu idei care sa te convinga ca noi suntem cei pe care ii cautai.

 

Provoaca-ne! Suntem aici sa gasim si sa integram idei concrete!


 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
WALLRITE
Lucru în România