Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tehnologie unică Bose la showroom-ul Toyota-Lexus București Nord

Acoperire uniformă, design impecabil! Da, se poate!
IMG_3233

Noile Bose EdgeMax au reprezentat piesa de rezistență în sonorizarea showroom-urilor Toyota și Lexus București Nord (Tunari). Cele două locații învecinate au fost amenajate cu tehnologia unică Bose EdgeMax avându-se în vedere provocările din punct de vedere acustic: dimensiunea spațiului necompartimentat, suprafața vitrată mare, pardoseala ceramică și distanța mare pardoseală-plafon (820 cm la showroom-ul Toyota).

 <p>Pentru asigurarea unei sonorizări eficiente, dar discrete, cu intervenție minimă în designul încăperii, s-a optat pentru modelele <a href="https://pro.bose.com/en_us/products/loudspeakers/background_foreground/edgemax_em90.html" _mce_href="https://pro.bose.com/en_us/products/loudspeakers/background_foreground/edgemax_em90.html" target="_blank" style="">EdgeMax 90</a> și <a href="https://pro.bose.com/en_us/products/loudspeakers/background_foreground/edgemax_em180.html#v=edgemax_em180_white" _mce_href="https://pro.bose.com/en_us/products/loudspeakers/background_foreground/edgemax_em180.html#v=edgemax_em180_white" target="_blank" style="">EdgeMax 180</a>, montate în proximitatea îmbinărilor perete - plafon. Această <b>soluție inovatoare prezentată în exclusivitate de Bose</b> elimină necesitatea montării în zona centrală a plafonului și permite folosirea unui număr mai mic de unități per încăpere. La showroom-ul Toyota, în zona cu înălțime mare, s-au adăugat 3 corpuri compuse cu bași FreeSpace 3. În ambele locații s-au folosit amplificatoare <b>PowerShare</b>, o altă inovație exclusiv de la Bose, cu <b>controller de volum Bose CC-1.</b></p>

Pentru asigurarea unei sonorizări eficiente, dar discrete, cu intervenție minimă în designul încăperii, s-a optat pentru modelele EdgeMax 90 și EdgeMax 180, montate în proximitatea îmbinărilor perete - plafon. Această soluție inovatoare prezentată în exclusivitate de Bose elimină necesitatea montării în zona centrală a plafonului și permite folosirea unui număr mai mic de unități per încăpere. La showroom-ul Toyota, în zona cu înălțime mare, s-au adăugat 3 corpuri compuse cu bași FreeSpace 3. În ambele locații s-au folosit amplificatoare PowerShare, o altă inovație exclusiv de la Bose, cu controller de volum Bose CC-1.

Mulțumim beneficiarului pentru încredere și deschidere la nou! Când veți face o vizită, veți remarca sunetul, nu și instalația de sunet!

 

Bose in Romania prin All Audio

Bucuresti, str. Giuseppe Garibaldi 8-10

Tel: 021 231 77 35

office@allaudio.ro

www.allaudio.ro 

www.allaudiopro.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania