Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Starea de bine la granita dintre traditional si modern

Starea de bine la granita dintre traditional si modern

Sa incepem cu un exercitiu de imaginatie: este vineri seara si va bucurati ca zilele lucratoare au ajuns la final si ca weekend-ul va imbie atat la odihna, cat si la distractie. Va pregatiti sa plecati de la birou, dar nu inainte de a va intreba cativa prieteni daca nu vor sa iasa in oras, la un pahar de vorba si o pizza delicioasa. Urmeaza apoi fireasca intrebare “Unde sa mergem?”, continuata de un raspuns la fel de firesc: “Intr-un loc unde sa ne putem simti bine si sa ne relaxam, fara pretentii.”

 

Pizzeriile sunt localuri caracterizate in general de confort si de o atmosfera relaxata, astfel ca oamenii isi doresc intotdeauna sa revina. Iar cheia catre acestea sta, bineinteles, sub egida unei amenajari corespunzatoare. SENSIO CONCEPT, furnizor de consultanta si mobilier pentru spatiile publice de tip HoReCa (hotel, restaurant, cafenea), garanteaza, prin serviciile oferite, rezultate remarcabile si fara compromisuri. Dovada este si pizzeria pe care o vom prezenta in continuare, Pizza Bonita din zona Strip Mall Pipera, Bucuresti.

 

Acestea au fost doar cateva explicatii pentru impactul pozitiv pe care il resimtiti de cum calcati pragul localului Pizza Bonita. Solutiile de mobiliare SENSIO CONCEPT si-au indeplinit inca o data misiunea: de a crea un spatiu personalizat, diferit si care imprima clientilor o permanenta “stare de bine”. Asadar, pizzeria la care am reveni in fiecare vineri seara!

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva