Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soundbarul wireless Bose 300 – arta sunetului pur

Bose în România prezintă noul Soundbar wireless Bose 300, un produs care oferă o calitate a sunetului fără precedent, lipsit de distorsiuni, cu o claritate și o putere a basului uimitoare.
Soundbarul wireless Bose 300 – arta sunetului pur

Având o înălțime de doar 5 cm, Soundbarul wireless Bose 300 poate fi amplasat în fața TV-ului, fără a obstrucționa ecranul acestuia, putând fi utilizate în acest scop și suporturile pentru montare.

Datorită tehnologiei SimpleSync™, soundbarul Bose se poate conecta la unele dintre căștile și boxele din marea familie audio Bose, iar grație tehnologiei QuietPort™, microporturile au putut fi poziționate astfel încât să fie eliminate orice distorsiuni, obținându-se, în acest mod, un bas mai clar și mai profund.

Prin conectarea la căștile Bose compatibile, Soundbarul Bose 300 permite ascultarea individuală, fără a le crea vreun disconfort celor din jur, a dialogurilor din filme sau a melodiilor preferate, iar prin conectarea la boxe surround sau la module de bas, se poate asculta playlistul dorit în diferite încăperi ale casei.

Soundbarul wireless Bose 300 – arta sunetului pur
Soundbarul wireless Bose 300 – arta sunetului pur
Soundbarul se conectează într-un mod simplu la TV, fiind nevoie de un singur cablu audio optic, ce este inclus în pachet, sau de un cablu HDMI, vândut separat.
Soundbarul wireless Bose 300 – arta sunetului pur

De asemenea, prin conexiunile WiFi si Bluetooth, Soundbarul Bose 300 poate reda conținut audio de pe orice device. Pentru controlul prin Bluetooth, raza de acțiune este de până la 9 m.

Prin aplicația Bose Music, Soundbarul Bose 300 poate fi setat și configurat în funcție de preferințe, având control atât asupra melodiilor reținute în playlist, cât și asupra device-urilor sau altor produse audio Bose conectate. În plus, există posibilitatea ca mai mulți utilizatori să se bucure de această funcționalitate, fiecare putându-și personaliza setările.

Soundbarul wireless Bose 300 este definiția eleganței sunetului combinată cu performanțele tehnologiei de ultimă oră, întrunind astfel chiar și cele mai exigente cerințe.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania