Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soluții pentru îndepărtarea mucegaiului și curățarea lemnului de la Bochemit

Unul dintre factorii care duc la distrugerea lenta, dar ireversibila a lemnului din constructii si din spatiile locuite este mucegaiul, in fapt o ciuperca.
Soluții pentru îndepărtarea mucegaiului și curățarea lemnului de la Bochemit
Una dintre cele mai frecvente ciuperci care se poate dezvolta in mediul locuibil, respectiv in spatiile neaerisite si umede, in subsolurile cladirilor, in plansee, in pereti, in sarpantele constructiilor mai vechi sau mai noi este mucegaiul.

De la momentul aparitiei, mucegaiului incepe sa creeze probleme nu numai pentru mediul unde a aparut initial, ci si pentru zonele invecinate, extinzandu-si arealul cu ajutorul sporilor purtati pe calea aerului de la o structura la alta, migrand chiar si prin elementele de zidarie.

Preparatul lichid concentrat propus de Bochemit pentru rezolvarea problemei mucegaiului, Bochemit Antimucegai, este un produs care asigura o aplicare ușoara și eficienta in indepartarea mucegaiului chiar si in locuri greu accesibile. Are actiune eficace antibacteriana și dezinfectanta, cu efect vizibil imediat.

Este recomandat pentru îndepartarea mucegaiului, ciupercilor, fungilor fibrosi microscopici, algelor, lichenilor sau levurilor din gospodarie si pentru restaurarea simpla și rapida a aspectului lemnului și elementelor din lemn innegrite. De asemenea, este adecvat pentru indepartarea mucegaiului de pe pereti si tencuieli, placari din piatra, marmura, granit, lemn, ceramica, gresie, sticla, silicon.
Soluții pentru îndepărtarea mucegaiului și curățarea lemnului de la Bochemit
Lucru în România