Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soluții pe bază de plută pentru controlul vibrațiilor

O formula specifica de material pentru izolarea vibratiilor care combina performanta cu preocuparile pentru mediu.
Soluții pe bază de plută pentru controlul vibrațiilor

Urbanizarea reprezinta un mega-trend, una dintre cele mai importante directii ale dezvoltarii.

Odata cu aceasta, importanta unor spatii de calitate din punct de vedere acustic pentru bunastarea oamenilor continua sa creasca. Oamenii de pe intreg mapamondul sunt tot mai ingrijorati de impactul pe care il are zgomotul asupra vietii lor zilnice si au asteptari pentru experiente acustice de o calitate tot mai inalta.

Din alt punct de vedere, aplicarea unor concepte ca sustenabilitate, reciclare si economie circulara necesita o concentrare mai mare asupra minimizarii deseurilor si a impactului asupra mediului. Solutiile pe baza de pluta Amorim pentru izolarea zgomotului si a vibratiilor reprezinta varful progresului in ceea ce priveste preintimpinarea acestor trei mega-trenduri.

Materialele Acousticork Vibration Control reprezinta un amestec de pluta natura si/sau cauciuc reciclat. Avand factori de pierdere mari, aspect esential in functia de amortizare, datorita structurii celulare inchise a celulelor umplute cu aer, acestea disipa energia vibratiilor in temperatura scazuta la fiecare ciclu al vibratiei, rezultand intr-un nivel scazut de amplificare a rezonantei, ceea ce ofera materialelor noastre eficienta operationala intr-o gama larga de frecvente.

Soluții pe bază de plută pentru controlul vibrațiilor

Maximizand confortul si protejand echipamentele


Izolarea sursei vibratiilor este esentiala nu doar pentru protejarea calitatii vietii oamenilor din imediata apropiere si a celor din imprejurimi, aceasta ajuta si la protejarea echipamentului de efectele degenerative de lunga durata ale vibratiilor. Gama Acousticork Vibration Isolation ne ofera rezultate cu performanta mai buna intr-o gama larga de aplicatii.

Soluții pe bază de plută pentru controlul vibrațiilor

Compusi din pluta pentru performanta sporita


In timp ce pluta are factor de pierdere mai mare decat cauciucul - aspect esential in functia de amortizare si disipare consecventa a energiei - cauciucul este izolator si ofera un grad scazut de amortizare. Combinatia dintre aceste doua materiale intr-un compus de pluta cauciucata aduce caracteristici sporite de amortizare a vibratiilor.


Nici un material nu combina performanta si procesul de manipulare cu atata perfectiune si varietate, adaugand rezistenta la efectele mecanice si termice, precum si compatibilitatea chimica, in produse care sunt usor de taiat si modelat in aplicatiile finale.

Soluții pe bază de plută pentru controlul vibrațiilor

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE