Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul de incalzire in plinta ThermaSkirt. Alternativa la calorifere.

Sistemul de incalzire in plinta ThermaSkirt. Alternativa la calorifere.

Caloriferele sunt foarte raspandite ca sisteme de incalzire pe apa calda deoarece sunt ieftine si simplu de instalat. Instalarea unui sistem ThermaSkirt este chiar mai usoara, necesitand doar doua tevi, de tur si retur, de la boiler, centrala termica sau orice alta sursa de apa calda.

Caloriferele incalzesc de fapt prin convectie; mai exact, incalzesc circuland aerul prin camera, in timp ce acesta se ridica spre tavan. Acest fapt le face partial ineficiente, in special in camere cu tavan inalt. In plus, acesti curenti de convectie muta particule de praf si ciuperci de la nivelul podelei prin aerul din camera; astfel, in timp, se pateaza peretii si se pot agrava alergii precum astmul.

ThermaSkirt incalzeste de jur imprejurul camerei de la un nivel jos, drept urmare maximizeaza eficienta energetica. Nivelul de confort este practic identic cu cel de la incalzirea in podea, dar fara nici un fel de deranj al podelei.

ThermaSkirt este un adevarat sistem radiant, care nu creeaza curenti de convectie. Fiind usor de curatat cu o carpa, acesta nu distribuie particule de praf prin incapere. De asemenea, un calorifer ocupa un spatiu semnificativ pe perete, impiedica folosirea spatiului disponibil si asezarea mobilei in pozitia dorita.

ThermaSkirt elimina caloriferul si se conecteaza la sistemul de incalzire (pe gaz,electric sau regenerabil) fie intr-o singura camera sau in mai multe, dupa nevoile dumneavoastra.

 


Caloriferul poate fi emininat si plinta dumneavoastra poate fi inlocuita de ThermaSkirt pentru a obtine un aspect elegant, pastrand maximul de eficienta energetica.

Un sistem care functioneaza la o temperatura scazuta necesita o suprafata mare pentru a furniza suficienta caldura. Caloriferele au nevoie sa fie pana la 100% mai mari pentru a compensa temperatura scazuta din instalatie. Acest fapt totusi nu rezolva problema distribuirii eficiente a caldurii in incapere. Caloriferele adesea nu radiaza suficienta caldura cat timp temperatura in instalatie este scazuta; prin urmare nu creeaza un mediu confortabil in incapere.

Suprafata mare de expunere a ThermaSkirt de jur imprejurul camerei distribuie eficienta energetica maxima si creeaza un confort mare cu costuri scazute de operare.

 


ThermaSkirt este singura alternativa practica la calorifere!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România