Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme SikaRoof® MTC - Solutii de hidroizolare pentru acoperisuri, cu membrane lichide Sikalastic®

Sisteme SikaRoof® MTC - Solutii de hidroizolare pentru acoperisuri, cu membrane lichide Sikalastic®

SikaRoof® MTC (Moisture TriggeredChemistry) încorporează o tehnologie unică ce permite materialului să utilizeze umiditatea atmosferică pentru declanşarea procesului de întărire. Acest lucru înseamnă că membranele impermeabile sunt capabile să se întărească într-o gamă variată de condiţii, ce includ: temperaturi extreme şi diferenţe mari de umiditate.

Spre deosebire de sistemele de poliuretan tradiţionale, membranele lichide nu emit CO2, iar aplicarea nu este întârziată de condiţiile meteorologice adverse. Nu se recomandă aplicarea sistemelor SikaRoof® MTC în momentul în care ploaia este iminentă, întrucât aceasta poate afecta aspectul produsului. Imediat după aplicare, membranele sunt impermeabile şi nu vor avea o reacţie adversă la contactul cu apa.

Membranele lichide Sikalastic® creează după intarire o protecţie impermeabilă, complet lipsită de suprapuneri sau îmbinări. Formula lichidă permite o aplicare uşoară pe toate zonele cu detalii complexe.

 

Întrucât se aplică la rece, fără a fi nevoie de utilizarea flăcării, a pistoalelor cu aer cald, a pistoalelor cu gaz fierbinte sau a echipamentelor de încălzire, precum boilere pentru bitum, membrana Sikalastic® nu prezintă nici un risc de incendiu în timpul aplicării sau după aplicare şi oferă constructorilor posibilitatea de a plăti prime de asigurare mai mici. După instalare, sistemul devine rezistent la incendiu.

 

Avantaje:

- Sensibilitate redusă la condiţiile climatice, în timpul aplicării, graţie tehnologiei MTC

- Aplicare uşoară şi rapidă cu Sikalastic®Reemat

- Ideal pentru detalii şi pentru reparaţii

- Cantitate redusă de deşeuri întrucât nuexistă secţionări sau folii de protecţie

- Investiţii minime necesare pentru echipamentulde aplicare

 

SikaRoof® MTC pentru detalii

Sikalastic® poate fi utilizat împreună cu straturi bituminoase pentru a obţine o impermeabilizare fără îmbinări în jurul tuturor zonelor cu detalii, inclusiv zone verticale, centrale, echipamente şi alte accesorii care penetrează acoperişul.

- Sistem: Sikalastic®-601 BC si Sikalastic®-621 TC armat cu Sikalastic® Reemat Premium

- Grosimea stratului: 1.8 mmn

- Consum: ≥ 3.0 kg/m²

SikaRoof® MTC 8, 12, 18, 22

Pentru un strat rezistent UV, pentru prelungirea duratei de viaţă a acoperişurilor vechi, ca strat de reflexie pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice sau ca soluţie de impermeabilizarede performanţă superioară pentru proiectele de construcţii noi sau de renovări.

- Sistem: Sikalastic®-601 BC armat cu Sikalastic® Reemat Standard sau Premium si sigilat cu Sikalastic®-621 TC

- Grosimea stratului: 0.8 to 2.2 mmn

- Consum: ≥ 1.5 kg/m²

SikaRoof® MTC Cold Bonding

Un sistem de termo şi hidroizolare pentru acoperişurile construcţiilor noi sau în lucrări de renovări. Fiecare componentă se lipeşte prin utilizarea unui adeziv revoluţionar cu lipire la rece, fără risc de incendiu în timpul aplicării.

- Sistem: Sikalastic® Vap, Sikalastic® Insulation si Sikalastic® Carrier lipit cu Sikalastic® Coldstick, impermeabilizat cu SikaRoof® MTC 12, 18 sau 22

- Grosimea stratului: 1.2 to 2.2 mmn

- Consum: ≥ 2.2 kg/m²

SikaRoof® MTC Ballast

Pentru acoperişurile balastate cu pietriş sau cu dale, pentru furnizarea unei suprafeţe cu aspect natural, pentru protejarea de posibilele deteriorări şi pentru a oferi o suprafaţă ignifugă.

- Sistem: Sikalastic®-601 BC armat cu Sikalastic® Reemat Premium şi sigilat cu Sikalastic®-621 TC

- Grosimea stratului: 2.0 mmn

- Consum: ≥ 3.4 kg/m²

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SIKA Romania
Lucru în România