Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme de ventilare METROTILE

Pornind de la montarea in sistem ventilat, trebuie sa adaugam si un set de accesorii care sa asigure pastrarea caracteristicilor invelitorii si in cazul de strapungere a invelitorii cu tubulaturi de evacuare aer umed din grupurile sanitare.
Sisteme de ventilare METROTILE

Pentru aceste situatii Metrotile a asigurat un numar de accesorii, din acelasi material si culoare cu tigla metalica cu piatra naturala, care asigura pastrarea etanseitatii invelitorii la aceste strapungeri ale ei.

Dintre accesoriile puse la dispozitie de Metrotile putem enumera:
- Ventilatii de camp LV75
- Ventilatii sanitare HV100
- Ventilatii sanitare HV160

Sisteme de ventilare METROTILE

Ventilatia de camp LV75 este conceputa pentru a oferi o iesire integrata pentru eliminarea aerului incarcat de umiditate de sub invelitoare.

Sisteme de ventilare METROTILE

Cand se utilizeaza impreuna cu ventilarea la streasina, creeaza un model simplu de intrare / iesire a aerului, in mod adecvat, avand mai multe efecte, dupa cum urmeaza:

- Evacuarea aerului plin de umiditate

- Uscarea condensului de pe partea interioara a invelitorii si evitarea formarii mucegaiului

- Strat tampon termic, avand ca efect scaderea temperaturii care patrunde din exterior catre interiorul acoperisului, cu efect vizibil asupra randamentului termoizolatiei interioare

Sisteme de ventilare METROTILE

Ventilatia sanitara HV100 ofera un mijloc de evacuare in exterior, prin invelitoare, a aerului umed din grupurile sanitare. Cel mai mare beneficiu al ventilatiei sanitare HV100 este ca se integreaza in sistemul de acoperis, strapunge acoperisul, fara sa afecteze etanseitatea acestuia. Diametrul tubulaturii de evacuare este de 110 mm.

Sisteme de ventilare METROTILE

Ventilatia sanitara HV160 este destinata sa asigure o evacuare integrata atat pentru incaperile pasive, cat si pentru cele ventilate mecanic.


Sistemul de ventilatie sanitara Metrotile HV160 face parte din grupul de Sisteme de acoperisuri premium. Acest model de Ventilatie sanitara se potriveste cu profilul de acoperis si elimina aspectul inestetic si elimina riscurile asociate penetrarilor traditionale ale tevilor prin invelitoare. Diametrul conductelor de evacuare pentru care este proiectata Ventilatia sanitara HV160 este de 125 - 160 mm.

Pentru orice informatii suplimentare, specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii utile pentru dumneavoastra.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România