Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme de cofrare și accesorii Doka - Simplu, rapid și sigur – de acum online

Doka, o companie de referință în sistemele de cofrare performante, și-a reconfirmat poziția de lider prin lansarea în martie 2020 a Doka Online Shop – primul magazin online din România pentru sisteme și accesorii de cofrare.
Sisteme de cofrare și accesorii Doka - Simplu, rapid și sigur – de acum online

Astfel, Doka se aliniază trendului global în domeniul achizițiilor online care preconizează că 25% din totalul veniturilor din industria construcțiilor vor fi generate online până în anul 2030, conform unui studiu realizat de compania de consultanță Roland Berger.

Prin DokaOnline Shop, constructorii pot comanda cele mai frecvente produse 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Chiar dacă este un serviciu online, consilierii Doka pot asigura suport prin telefon, iar procesul de cumpărare online include recomandări pentru accesorii și consumabile de care un client ar putea avea nevoie, făcând astfel căutarea produselor mai eficientă.

În luna iunie, toate comenzile online beneficiază de un discount de 2%. Orice companie își poate face un cont, poate plasa o comandă și urmări starea sa în timp real. Comenzile pot fi livrate direct către client sau ridicate de la o sucursală Doka.

 

Gama de produse online se mărește constant, iar în prezent oferta online conține: plăci cofrante 3Splacă tegogrinzi H20popi Dokaaccesorii Framaxdecofrolmontant balustradadistanțiere armaturădistanțiere de cofraj, componente pentru beton aparent precum și alte accesorii la prețuri promoționale.

 

Lansarea Doka Online Shopîn martie a venit într-un moment când achizițiile online au devenit o normalitate în țară, aceasta fiind doar unul din pașii realizați spre digitalizare și eficientizarea serviciilor companiei. Pentru noutăți în domeniul digitalizării în cadrul Doka se poate accesa secțiunea UpBeatConstruction.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA
Lucru în România