Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Accesorii utilizate şi pachete de cofrare Doka la preţuri speciale online

Doka Online Shop vine cu noutăţi pentru constructorii ce doresc soluţii de cofrare care să îmbine calitatea şi eficienţa.
Accesorii utilizate şi pachete de cofrare Doka la preţuri speciale online

Una din noutăţi o constituie introducerea pe magazinul online a cofrajelor şi a accesoriilor Doka utilizate, dar aflate în standardul ridicatde calitate al Doka. Acum utilizatorii pot naviga pe Doka Online Shop şi pot alege panouri universale, colţare de decofrare şi multe alte accesorii Doka, noi sau utilizate.

 

În acelaşi timp, pentru că ştim că timpul este preţios, am realizat pentru clienţii din mediul online oferte cu pachete pentru sistemul Doka Frami Xlife la preţuri speciale. Cu un singur click, clientul poate adaugă în coşul de cumpărături toate componentele sistemului de cofrare Frami Xlife în varianta pentru stâlpi sau diafragme.

 

Pe Doka Online Shop găsiţi următoarele pachete la ofertă:

 

Sistemul Frami Xlife este conceput pentru o cofrare economică şi rapidă. Datorită calităţii deosebite a plăcii Xlife şi a ramei metalice zincate, panourile Frami au un număr ridicat de reutilizări, cu o durată de viaţă extinsă. Printre beneficiile acestui sistem se numără:

- adaptarea uşoară la geometria structurii datorită dimensiunilor optimizate ale panourilor

- reducerea gradului de ocupare al macaralei prin posibilitatea de manevrare manuală a panourilor

- rezultate de calitate a suprafeţei betonului, datorita plăcii cofrante Xlife.

 

Pentru oferta curentă cu pachete de cofraj FramiXlife disponibilă pe Doka Online Shop accesaţi următorul link. De asemenea, vă invităm să urmăriţi pagina cu Oferte de pe Doka Online Shop pentru a fi la curent cu ultimele noastre oferte cu sisteme şi cu accesorii de cofrare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA