Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme antiincendiu pentru bucătării comerciale

Sisteme antiincendiu pentru bucătării comerciale

 

In aproximativ 3 % din restaurante a avut loc un incendiu in fiecare an si majoritatea acestor incendii incep in zona bucatariei.

Majoritatea legilor antiincendiu cer restaurantelor sa isi echipeze bucatariile cu sisteme automate de suprimare a incendiilor, dar acestea pot fi foarte costisitoare.

Sistemele automate pot ajunge la peste 5 mii euro, iar pentru restaurantele mici si mijlocii aceste costuri sunt prea mari si atunci au nevoie de un sistem mai simplu la un pret mai accesibil.

 

Acum exista, FireDetect “Sistem compact de suprimare a incendiilor”, care este un sistem automat de suprimare a incendiilor facut doar pentru restaurantele mici si mijlocii.

 

Se instaleaza deasupra spatiilor de gatit si functioneaza automat pentru a detecta si suprima un incendiu.  Are certificare Internationala LPCB, dovedeste eficienta impotriva incendiilor, e mult mai flexibil, usor de instalat si foarte economic.

 

SC AIRMED SRL comercializeaza acest system, perfect pentru bucatariile profesionale, mici si mijlocii la un pret special pana la sfarsitul anului 2017.

Un astfel de sistem de suprimare a incendiilor este format din 3 parti principale:

 

- Cilindrul cu capacitatea de 9 ltr;

- Sistemul de detective format dintr-un “tub sensor”;

- Sistemul de distributie/deversare format din conducta de inox si duzele de deversare.

 

Cilindrul de 9 litri este incarcat cu un “agent de stingere de clasa F”, care este un lichid special pentru incendiile cauzate de grasimi. Cilindrul sub presiune va fi montat pe perete in apropierea zonei de gatit.

 

Sistemul de detective este un tubul pneumatic sub presiune, cu activare manuala de rezerva si acest mic tub sub presiune face diferenta. Sistemul nostru bazat pe tehnologia pneumatica simpla, poate detecta un incendiu la fel de rapid ca un sistem ce foloseste detectie mecanica, sau electronica, dar la un pret mult mai mic.  Tubul de detectie este montat in hota chiar deasupra zonei de gatit, este flexibil si se instaleaza usor, adaptandu-se la dimensiunea si forma hotei, un capat este conectat la supapa cilindrului, iar celalalt capat este conectat la butonul de activare manuala, montat vizibil langa zona de gatit, in directia iesiri de incendiu. Pentru a active sistemul, instalatorul va presuriza cilindrul cu azot (nitrogen) la 16 bar.

 

Sistemul de distributie/ deversare se conpune din tevi de inox si 3 duze, 2 duze cu montare direct deasupra zonei de gatit si o duza care va proteja hota. Teava de inox conecteaza duzele la cilindru.

Asta e tot!

 

Toate componenetele sistemului se livreaza intr-o singura cutie, si bineinteles instalarea este inclusa in pret si va fi facuta de un profesionist si dureaza mai putin de 3 ore.

 

Deci ce se intampla in cazul unui incendiu?


Caldura, de la incendiu, topeste tubul de polimer sub presiune si duce la explozia acestuia atunci cand se atinge temperatura de 175 de grade Celsius.

Robinetul de pe butelie cu actionare pneumatica, se declanseaza, eliberand agentul de stingere; Aceatsta deversare se face imediat, prin teava de inox si duzele situate chiar deasupra focului, si peste cateva secunde mai tarziu, focul este stins; Este foarte de simplu si eficient!

 

Rezidurile de spuma racesc suprafetele si impiedica reaprinderea focului.

Sitemul FireDetect va proteja bucatariile mici sau mijlocii cativa ani la rand, in acelasi timp si satisface cerintele “agentilor de asigurari” si “specialistilor in protectia muncii”.

 

Acum proprietarii de bucatarii comerciale mici si mijlocii isi pot permite sistemele automate de detectie si stingere a incendiilor si isi pot folosi economiile pentru lucrurile ce conteaza cu devarat, sa-si faca clientii fericiti.

Sistem Usor, Eficient, Economic!

 

CERE OFERTA PERSONALIZATA!

Mai multe detalii aici.

 

 

Obiectul este ascuns


Lucru în România