Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sfaturi utile pentru amenajarea spaţiului de lângă piscină

Cu totii devenim entuziasmati la gandul amenajarii gradinii si a spatiului de langa piscina. Acesta este cel care da viata intregului decor in a carui inima se afla oaza noastra de relaxare. Totusi, inainte de a incepe demersurile crearii intregului spatiu de relaxare, este important sa luam in calcul functionalitatea designului respectiv. Inainte de a incepe, te sfatuim sa iti iei putin timp pentru a te gandi la urmatoarele aspecte:
Sfaturi utile pentru amenajarea spaţiului de lângă piscină

Siguranta: Este unul dintre punctele cheie de care trebuie sa tii cont, in mod special daca ai copii, animale de companie sau daca esti inconjurat mai mereu de catre cei dragi. Printre cele mai bune solutii care confera siguranta se afla proiectarea gradinii cu amplasarea unui gard de protectie in jurul piscinei, alegerea unor dale si pavaje cu suprafete antiaderente si un sistem de iluminat care sa fie atat un mod excelent de decor, cat si un bun indicator pentru zona de piscina pe timp de noapte.

Intimitate: Aceasta este cea de care vrem sa ne bucuram cu totii. Prin urmare, daca ai vecini care iti urmaresc fiecare pas pe care il faci in curte, atunci este clar momentul sa apelezi la elemente de decor precum: garduri vii, copaci si alte structuri care nu le vor permite nici celor mai mari curiosi sa te urmareasca. In acest fel, tu vei avea parte de un plus de intimitate si te vei putea bucura cu adevarat de piscina cu bai lungi si relaxante.

Sfaturi utile pentru amenajarea spaţiului de lângă piscină

Functionalitate: Accesul la piscina trebuie sa fie facil si sa nu-ti provoace batai de cap. Intocmai de aceea, iti recomandam modalitati simple de acces, precum carari din pietre plate de decor sau dalaj din lemn. Asigura-te ca nu ai in zona elemente de care te-ai putea impiedica precum radacini de copac, bolovani si roci sau borduri cu muchii ascutite. De asemenea, este important sa ai in vedere si pozitionarea sistemului de iluminat astfel incat daca vrei sa te bucuri de piscina seara sa eviti accidentele precum alunecari din cauza scarilor neluminate.

Estetica: Fie ca vrei ceva natural, exotic sau ultra-modern, toate aceste tematici pot fi incorporate cu succes in conceptul gradinii si al piscinei tale. Te sfatuim sa iti alegi mai intai "look-ul" preferat, forma, dimensiunea si tipul de piscina pe care ti-l doresti si abia ulterior sa iti directionezi atentia catre detalii, sistemul de iluminare si elementele aditionale care aduc intregul concept la viata. In acest fel, totul se va lega armonios si vei avea parte de zona de relaxare ideala de care sa te bucuri alaturi de familie si prienteni dragi.

Sfaturi utile pentru amenajarea spaţiului de lângă piscină
Odata ce ai descoperit cea mai buna combinatie intre cele patru elemente importante mentionat mai sus, esti gata cu adevarat sa incepti partea distractiva a proiectului, si anume implementarea tuturor ideilor.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KASTA METAL