Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Servoscara sau cum recâștigi libertatea de mișcare la tine acasă

Satui de viata in apartamenele mai mult sau mai putin inghesuite, prinsi de mirajul filmelor Hollywood-ene sau pur si simplu manati de o dorinta de a avea o mica gradina, a lor, verde, multi dintre romani au renuntat la viata la oras si s-au orientat catre suburbie.
Servoscara sau cum recâștigi libertatea de mișcare la tine acasă

Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, în 2012, 118.000 de români s-au mutat de la oraş la sat, aici intrand si suburbiile marilor orase. Adaugand cuplurile de tineri care au trecut direct de la un apartament in chirie la o casa in la marginea orasului, avem imaginea unei adevarate migratii catre zonele rurale.

Procentul caselor de tip parter si etaj sau parter si mansarda, din totalul caselor construite este unul foarte mare. La baza acestei decizii sta si costul destul de ridicat al terenului si dorinta de a avea o amprenta la sol mai mica pentru a beneficia de o curte mai spatioasa.

Odata cu inaintarea in varsta, urcatul scarilor catre mansarda sau dupa caz etajele superioare devine din ce in ce mai greu. Intretinerea etajelor devine din ce in ce mai greoaie, iar spatiile devin rapid depozite.

Provocarea noastra, Multilift Systems, pentru dumneavoastra este sa va recuceriti casa in totalitate!

Scara nu trebuie sa devina o piedica. Scara va deveni suportul necesar pentru instalatia care va va ajuta sa castigati aceasta provocare.

Va prezentam in continuare "arsenalul" pe care vi-l punem la dispozitie pentru a va recuceri intreaga casa:

1. Ischia V70

Solutie entry-level cu pret de achizite atractiv. Este destinata scarilor drepte cu o lungime a caii de rulare de maximum 7 metri. Alimentare de la orice priza. Consum redus de energie

2. Dolce Vita V59

Cale de rulare formata din doua sine. Posibilitatea de a urca pe scari in spirala. Scaun rabatabil pentru a ocupa cat mai putin spatiu in pozitia de parcare. Posibilitatea de a alege culori diferite pentru scaun si calea de rulare. Alimentare de la orice priza. Consum redus de energie.

3. Capri V56

Constructie compacta, cale de rulare mono-sina cu access pe orice tip de scara. Spatii necesare de rulare mai mici, fapt ce se traduce prin posibilitatea de montaj inclusiv pe scari inguste. Alimentare de la orice priza. Consum redus de energie.

Alegeti-va "arma" care credeti ca vi se potriveste cel mai bine si veti iesi victoriosi in lupta de recucerire a casei dumneavoastra.

Sau mai bine contactati-ne cu incredere si inginerii nostri va vor ajuta sa alegeti solutia castigatoare!

Servoscara sau cum recâștigi libertatea de mișcare la tine acasă

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva