Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2018 este în concordanță cu strategia Saint-Gobain

Seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2018 este în concordanță cu strategia Saint-Gobain

 

Ca lider mondial pe piețele de habitat, Saint-Gobain promovează conceptul de MultiConfort, cu toate cele 5 aspecte cheie ale sale: estetica, confortul termic, acustic, vizual şi calitatea aerului. Una dintre preocupările noastre principale este aceea de a păstra siguranța clădirilor din toate domeniile, în special cele din domeniul medical şi cel educațional. În acest sens, dezvoltăm constant produse care contribuie la construcțiile durabile, precum placa Habito® pentru amenajarea şi compartimentarea oricărui tip de spațiu, care asigură un nivel înalt de rezistență la impact, dar şi de izolare acustică, şi care poate susține diverse piese de mobilier sau echipamente multimedia de până la 15 kg pe fiecare punct de prindere. Un alt exemplu este placa minerala XRoc™, 100% fără plumb, pentru protecția împotriva radiațiilor Röntgen în clădirile şi încăperile în care se folosesc echipamente radiologice.

 

Astfel, prin intermediul materialelor inovatoare pe care le produce, Saint-Gobain se adaptează la cerințele acestor două spaţii cu impact public major, unde nivelul de siguranță şi confort al utilizatorilor este esențial."

 

Ovidiu Păscuţiu, Director General 
SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - Rigips & Isover Business Units 
Master Partner al seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2018

 

Forumurile internaționale Building Health și Building Education au fost inițiate în 2015 de BORO PR & COMMUNICATION în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA.

 

Ediția 2018 a seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL va avea loc în luna octombrie la București.

 

Mai multe pe www.building-education.ro și pe www.building-health.ro.

 

Informații suplimentare și înscrieri la adresele de email education@borocommunication.ro sau health@borocommunication.ro.

Lucru în România