Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Se apropie marea deschidere a primului tunel construit de Elon Musk

Tunelul construit de Boring Company in apropiere de Los Angeles pentru decongestionarea traficului din oras va fi deschis pe 18 decembrie, cu o intarziere de 8 zile fata de data mentionata initial, anunta Elon Musk.

Antreprenorul american promite, intr-o postare pe Twitter, ca va fi vorba de mai mult decat de simpla inagurare a tunelului, urmand sa fie prezentate cu aceasta ocazie si "masini de transport autonome modificate, dar perfect legale".

Prin tunel, primul dintr-o suita de astfel de proiecte avute in vedere de Boring Company, vor putea circula vehicule electrice autonome, cu viteze de pana la 240 km/h.

Initial, Musk anuntase ca tunelul conceput pentru transport de mare viteza va fi deschis luni, 10 decembrie, si ca oamenii vor putea calatori gratis prin el in urmatoare zi.

 

Ideea unui tunel care sa ajute la ameliorarea traficului din Los Angeles a fost anuntata de Musk in decembrie 2016, cand a scris pe Twitter: "Voi construi o masina de sapat tuneluri si voi incepe sa sap". Iata ca doi ani mai tarziu se pregateste de inaugurarea primului tunel, in timp ce compania sa deruleaza mai multe proiecte similare in Los Angeles, Chicago si Washington.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva