Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Saint-Gobain își mărește capacitatea de producție în Romania, pentru a sustine creșterea de pe piața de materiale pentru izolații

Saint-Gobain anunta modernizarea si extinderea liniei de productie de vata bazaltica de la fabrica ISOVER din Ploiesti, care va fi operationala incepand cu al doilea semestru al anului 2019.
Saint-Gobain își mărește capacitatea de producție în Romania pentru a sustine creșterea de pe piața de
Aceasta renovare va creste considerabil capacitatea de productie a fabricii la 30.000 de tone pe an si va extinde gama de produse disponibile pentru piata din Romania si din regiunile invecinate. Aceasta va permite, de asemenea, Grupului Saint-Gobain sa isi consolideze pozitia pe piata de materiale pentru izolatii, raspunzand in acelasi timp cererii tot mai mari de pe piata din Romania si din regiunea Europei de Sud-Est. In Romania, Saint-Gobain ISOVER este prezenta din 1997, cu doua linii de productie la fabrica de la Ploiesti, atat pentru vata de sticla, care se afla in curs de modernizare si va deveni operationala in iulie 2018, cat si pentru vata bazaltica.
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Saint-Gobain ISOVER
Lucru în România