Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

SAINT-GOBAIN: inovatia in sanatate, inovatie pentru performanta

SAINT-GOBAIN: inovatia in sanatate, inovatie pentru performanta

 

In Romania, Saint-Gobain a contribuit la modernizarea clinicilor Regina Maria prin utilizarea de materiale Aquaroc si Casoprano pentru a oferi o rezistenta sporita la umiditate, respectiv un termosistem cu vata bazaltica pentru a asigura o izolare fonica adecvata, cladirea aflandu-se pe culoarul spatiului aerian de zbor pentru aeronavele de pe Aeroportul Baneasa. De asemenea, grupul francez a contribuit la modernizarea spitalului Sf. Apostol Andrei din Galati unde a livrat produse Blutop, material avand o durata de viata de peste 100 de ani.

 

 

Despre Saint-Gobain

In 2015, Saint-Gobain a celebrat cea de-a 350-a aniversare, 350 de motive pentru a crede in viitor. Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale de constructii performante, oferind solutii inovatoare provocarilor critice ale momentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator.  Cu vanzari de 39,6 miliarde de euro in 2015, Saint-Gobain opereaza in 66 de tari si are peste 170.000 de angajati.  Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain

In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips si Weber), cu aproximativ 1.100 de angajati  si opereaza 11 unitati de productie in opt situri industriale situate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.

Pentru mai multe amanunte, vizitati: www.saint-gobain.ro, contul de Facebook Saint-Gobain Romania si de Twitter @saintgobain_ro.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS
Lucru în România