Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Saint-Gobain: echilibrul intre viata personala si cea profesionala a angajatilor companiei

Saint-Gobain: echilibrul intre viata personala si cea profesionala a angajatilor companiei

 

 

Despre Saint-Gobain 

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului şi al materialelor de constructii, creeaza, produce şi distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea şi viitorul fiecaruia dintre noi.  Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim şi in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura şi in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 39,1 miliarde de euro in 2016, Saint-Gobain opereaza in 67 de tari şi are peste 170.000 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain.

In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1400 de angajati  si opereaza 11 unitati de productie in opt situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda , Suceava si Valenii de Munte.

Pentru mai multe amanunte, vizitati: www.saint-gobain.ro, contul de Facebook Saint-Gobain Romania, LinkedIn Saint-Gobain Romania si Twitter @saintgobain_ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România