Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Saint-Gobain Building Glass premiată la Gala Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă

Saint-Gobain Building Glass premiată la Gala Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă

 

Alături de "Premiul de excelență" pentru activitatea companiei, PPTT a acordat şi un premiu individual pentru Managerul Tehnic din cadrul Saint-Gobain Glass, Leon Buzatu, pentru contribuțiile sale deosebite aduse la activitatea Patronatului.

 

"Saint-Gobain Building Glass este implicată activ în activitatea Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă încă din anul 2007, acest parteneriat reprezentând deja o tradiţie pentru noi. Premiile obţinute în cadrul Galei aniversare reprezintă o reafirmare a calităţii produselor noastre, dar şi un prilej de mândrie", a declarat Norbert Teschner, Director General Saint-Gobain Building Glass România.

 

Provocarea Saint-Gobain Glass este aceea de a economisi energie şi de a proteja mediul înconjurător, prin sprijinirea construirii de clădiri prietenoase mediului înconjurător, care să ofere în același timp confortul necesar. În România, Saint-Gobain Glass produce sticlă float, sticlă cu depuneri speciale și sticlă laminată. 

 

Evenimentul, organizat cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate a Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă a reunit cei mai importanţi jucători din domeniul construcţiilor.

 

 

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 39,1 miliarde de euro în 2016, Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de Twitter @saintgobain. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1500 de angajaţi  si operează 11 unităţi de producţie în opt situri indus.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România