Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ROMANIA, locul 1 la Concursul de montaj parchet de la Milano 2009

ROMANIA, locul 1 la Concursul de montaj parchet de la Milano 2009

MAPEI Romania, ca membru sustinator, sprijina A.M.P.R. in activitatea profesionala. Dupa concursul de pardoseli de la Domotex din Germania, Asociatia se remarca din nou, castigand locul intai la concursul montatorilor de parchet de la Milano. Mapei Romania a sustinut cu ocazia acestui eveniment important, deplasarea echipei de parchetari din partea A.M.P.R.

In perioada 04-07 Februarie 2009 a avut loc la Milano, in Italia, concursul international de montaj parchet, organizat de Asociazione Italiana Posatori Pavimenti in Legno (Asociatia Italiana a Montatorilor de Pardoseli din Lemn) in cadrul MADE EXPO (Milano Arhitectura Design Edilizia Expo)- expozitie de materiale de constructie si design. Detalii oficiale despre concurs si rezultatele lui, aflati de pe site-ul: http://www.federlegno.it/tool/home.php?s=0,1,29,42,2364

La concurs au participat echipe de montaj parchet formate din cate trei montatori reprezentand Italia, Germania, Polonia si Romania. Concursul a fost arbitrat de catre un juriu, format din cate un arbitru, din fiecare tara participanta, la care s-a adaugat un al cincilea arbitru, acesta fiind delegat din partea Uniunii Arhitectilor din Italia. Clasamentul final a fost stabilit in urma cumularii clasificarilor date de catre fiecare arbitru, echipelor participante, mai putin echipei din tara sa.

Romania a fost desemnata castigatoare in unanimitate, toti cei patru arbitrii situand-o pe primul loc. Felicitari membrilor echipei care au reprezentat Romania: Andrei Ciprian Iacob (Wood Floor System, Bucuresti), Costel Turtoi (Parchet Expert, Bucuresti), Stefan Ghiuta (Katmus Serv, Prahova), precum si arbitrului-antrenor Constantin Cadar, Vicepresedinte tehnic A.M.P.R.
Pe urmatoarele locuri s-au clasificat in ordine: Germania, Polonia, Italia.
Este de subliniat, ca pentru prima oara o tara est europeana castiga un concurs international de montaj de parchet si pardoseli.

Multumim dlui.Giuseppe Anzaldi - Presedintele asociatiei italiene AIPPL pentru amabilitatea de care a dat dovada invitand Romania la acest concurs, prin intermediul A.M.P.R., precum si dlui. Heinz Brehm - Presedintele EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Educatiei Profesionale a Montatorilor de Parchet si Pardoseli).

A.M.P.R. va organiza in acest an "Concursul montatorilor de parchet" care va avea loc la Baile Felix, Oradea, in August 2009.

 

 
 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva