Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Reduceri de până la 42% la pavaje și dale Semmelrock. Transformă-ți grădina într-o operă de artă!

Acum ai ocazia sa îți transformi grădina într-o operă de artă!
Reduceri de până la 42% la pavaje și dale Semmelrock. Transformă-ți grădina într-o operă de artă!

Semmelrock lansează campania de toamnă, în cadrul căreia puteți beneficia de reduceri de până la 42% la următoarele produse:

<b>Bradstone Riviera Dale</b>
Bradstone Riviera Dale

În funcție de impactul luminii și de modul de așezare, liniile ondulate în suprafața produsului creează un aspect izbitor și dezvăluie frumusețea naturală a acestui design individual.

<b>Umbriano Dale</b>
Umbriano Dale

Dalele Umbriano deschid noi perspective în conceptul de amenajare a spaţiului prin execuţia de excepţie şi caracterul individual. Trecând de la pavaj la dalele Umbriano, puteţi obţine o amenajare omogenă a suprafeţei. Cu dalele din această colecţie puteți da frâu libertății de amenajare, iar spaţiul creat va avea o notă distinctă. Creaţi un spaţiu unic, cu contururi clare şi nuanţe de culori desprinse din natură.

<b>Asti Colori Dale</b>
Asti Colori Dale

Moderne și expresive, cu un design puternic conturat. Compoziție elegantă de culori, cu aspect deosebit al suprafeței, completat de forma liniară cu margini drepte. Cu alte cuvinte, noile dale ASTI Colori sunt ideale pentru a crea un mediu ambiental special.

<b>Asti Natura Dale</b>
Asti Natura Dale

ASTI Natura întruchipează eleganța simplă. Amestecurile de griuri atemporale creează o atmosferă relaxantă. Acest tip de dale se combină în mod ideal cu ASTI Colori, rezultatul fiind delimitarea elegantă a suprafețelor cu accente inedite.

<b>Citytop Grande Pavaje</b>
Citytop Grande Pavaje

Designul modern al pavajelor de dimensiuni mari cu muchii cu microcant creează o impresie unică. Umbrirea culorii conferă suprafeței totale o atingere delicată și se contopește ușor cu împrejurimile.

<b>Appia Antica Dale</b>
Appia Antica Dale

Cu un aspect natural și o rezistență sporită, dalele Appia Antica ne amintesc că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului. O soluție pentru o atmosferă caldă, atât pentru terasele din apropierea casei, cât și pentru alei sau zone de promenadă.

<b>Appia Antica Pavaj</b>
Appia Antica Pavaj

Suprafața nuanțată oferă tente calde și reflexe de cuarț, senzații vizuale ce rup monotonia specifică teraselor ample și căilor de acces în linii drepte, făcând trecerea de la stilul tradiţional la cel modern. Caracterul individual al pavelelor și rezistența la uzură fac din Appia Antica un pavaj cu potențial maxim de admirație pe termen lung.

<b>Perla Pavaj</b>
Perla Pavaj

Foarte elegantă, cu o suprafață ușor structurată, care va da terasei un aspect distinctiv. Folosind agregate naturale obținem delicate reflexii perlate.

<b>Rettango Pavaje</b>
Rettango Pavaje

Rettango înseamnă rezistență și flexibilitate în același timp. Cromatica discretă cu trăsături fine, textura naturală specifică betonului și varietatea destinațiilor de amenajare fac din Rettango clasicul pavajelor vibropresate.

<b>Pastella Pavaje</b>
Pastella Pavaje

Soluția de amenajare cu pavajele Pastella reprezintă o expresie a standardelor estetice ridicate, dar și a unei funcționalități optime. Suprafața cu aspect de criblură din piatră naturală accentuează rezistența în timp a produsului, iar formatele combinate ajută la efectuarea unui montaj facil și curat.

Cere oferta AICI

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SEMMELROCK STEIN+DESIGN
Lucru în România