Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Promoţii autumnale la piatră şi mobilier de gradină PIATRAONLINE

La mijloc de toamna asigura-te ca gradina ta are tot ce-i trebuie! Sezonul de reduceri autumnale de la PIATRAONLINE are in prim plan promotii de piatra si mobilier de gradina la preturi la care nu le-ai mai gasit.
Promoţii autumnale la piatră şi mobilier de gradină PIATRAONLINE

Intra pe PIATRAONLINE si descopera o multime de produse potrivite gradinii sau curtii tale. Hai sa ti le prezint:

1. Rocarie si pebbles, de mai multe feluri. Rocaria din marmura alba de Thasos, mandra si eleganta, subtila si transmitand vibratii magice locului in care se afla. Coloanele de bazalt, amintind de lava scursa pe coastele vulcanilor preistorici. Monolitii Makedon si Onyx Honey scotind din adancimi mileniile ca sa ni le aseze in fata. Pebbles de toate felurile si dimensiunile pentru un design de exterior dupa gustul tau. De la marmura alba de Thassos de 1-3 cm si cea Verde si Rosie de 2-4 cm, trecand prin pebbles de sandstone de 4-8 cm si ajungand la varietatile de granit Bianco Sardo de 6-10 cm si mai mari, vei gasi tot ce iti trebuie pentru alei si accente unice din piatra naturala de cea mai buna calitate. Decorarea gradinii tale la preturi competitive iti este astazi la indemana.


2. Distantierul de gradina este un produs cu care poti orienta in arc de cerc traseele tale de mosaic decorativ sau pebbles. La ocolirea unor obstacole poti pastra aleile tale doar cu Deco Uni – distantierul minune care da sens continuitatii in gradina ta.

3. Mobilierul de gradina, intrunind calitatipentru a fi practice si elegant la un pret decent. Jardinierele de 3 dimensiuni placate cu piatra poligonala Rhodos sunt gazed excelente pentru plantele ornamentale din gradina ta. Bancile de gradina din granit Padang Yellow rezistente si cu un design accentuat minimalist potenteaza latura moderna a gradinii, iar sezlongul din marmura Calacatta marcheaza o nota eleganta pe care doar distinctia marmurei o poate oferi.

4. Cismele si robineti de gradina pentru accente arhaice, sosite cu acea nota unica de bun-simt vetust si impregnate cu acea uzura rafinata si linistitoare. Robinetul cu cap de leu din alama cromata si cismeaua din sandstone Madras completeaza gama produselor din promotie.

Pe toate le gasesti la preturi reduse in promotiile PIATRAONLINE.

Comanda online si vei primi produsele dorite in cel mai scurt timp. Vino in pavilionul PIATRAONLINE, cel mai mare din Europa si vei descoperi piese indispensabile gradinii tale. In prag de iarna amenajeaza gradina pentru un confort sporit in primavara care va veni!Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE