Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

 

Comanda: online sau direct in cel mai mare showroom de piatra naturala!

Pe 20 noiembrie, poti achizitiona piatra la super discount-uri fie online, de pe site-ul PIATRAONLINE, fie direct din cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, situat in Aleea Teisani, nr. 137 A.

 

Livrarea: 24 - 48 de ore, oriunde in tara

Transportul este foarte rapid, comanda va ajunge la tine in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare), in orice oras din tara.

 

Servicii complete: consultanta si montaj

PIATRAONLINE iti pune la dispozitie servicii complete: vei primi sfaturi si recomandari legate de folosirea pietrei naturale in amenajari, informatii utile legate de montaj si tratamentul ce trebuie aplicat pentru cresterea rezistentei materialului si poti intra in legatura cu o echipa de montatori cu experienta in lucrul cu piatra naturala, daca ai nevoie de ajutor la montaj.

 

De ce sa lucrezi cu PIATRAONLINE?

O afacere de familie lansata acum opt ani pe piata locala, astazi unul din principalii importatori de piatra naturala, marmura, travertin, ardezie si elemente decorative pentru gradina, din Romania. Membru al Marble Institute of America, PIATRAONLINE (brandul sub care opereaza Rockstar Construct) a deschis in 2013 cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania.

Oferim produse de inalta calitate si servicii personalizate. Ne situam in prim–planul industriei de travertin si marmura avand stocuri foarte mari, ce provin din cele mai frumoase cariere din lume. Detinem o gama completa de produse de diferite tipuri, finisaje si dimensiuni pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, o mare varietate de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala, la care se adauga multiple accesorii. Atat aceasta gama, stocurile impresionante, cat si preturile competitive, fac atractiva compania noastra pentru clienti din cele mai diverse sfere de activitate.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE
Lucru în România