Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proinvest Group raporteaza o crestere de aproape 73% in primul trimestru din 2014

Proinvest Group raporteaza o crestere de aproape 73% in primul trimestru din 2014

Dupa primul trimestru al acestui an, Proinvest Group, cu activitati de baza in prelucrarea otelului, raporteaza o cifra de afaceri de 11,65 milioane de lei, in crestere cu aproape 73% fata de perioada similara a anului trecut.

 

Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere totala a cifrei de afaceri, cu 23%, de la 72,3 milioane de lei in 2013, la 89 milioane de lei. Plusul se datoreaza punerii in functiune a unei fabrici de profile speciale din otel, investitie demarata in 2013, a carei valoare este de 3,5 milioane de euro.

 

Productia, destinata unei companii din domeniul ingineriei, este unica in Romania. Tot pentru anul in curs, Proinvest Group are in plan investitii de 1,5 milioane de euro pentru cresterea gamei de produse.

 

Productia de la fabrica de la Pascani merge in proportie de 20% spre export. Anul acesta, principalele state catre care Proinvest Group va exporta sunt Ungaria, Republica Moldova, Germania, Ucraina si Bulgaria.

 

Proinvest Group - Fabrica Pascani

 

Proinvest Group este o companie romaneasca, cu sediul la Pascani, infiintata in anul 2000. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie. Programul de productie si vanzari al companiei include o gama extinsa de solutii din otel, de la simple componente de constructii civile si infrastructura, pana la componente de precizie pentru constructii de masini-unelte.

Compania are in prezent un numar de 210 angajati.

 

Pentru informatii suplimentare:

Ana Smadeanu - PR Manager

Tel: 0721 67 17 51

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România