Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proiect major de aplicare a sistemelor de protectie la coroziune

Proiect major de aplicare a sistemelor de protectie la coroziune

 

Servicii de aplicare sisteme de protectie

 

Serviciile B-Team Corrosion Protection pentru acest proiect includ managementul de proiect, pregatirea suprafetei, aplicarea sistemelor de protectie la coroziune, precum si controlul calitatii.

 

Toate serviciile sunt realizate pentru o suprafata de 70.000 m, in peste 60 de rezervoare (rezervoare de stocare, rezervoare de decantare, rezervoare de reactie, conducte).

 

Toate sistemele de protectie aplicate sunt formate din mai multe straturi de lining (rasina, fibra de sticla armata), membrana de cauciuc, caramida antiacida (caramizi de carbon si caramizi ceramice), mortare antiacide speciale si acoperiri epoxidice. Materialele recomandate si produse de partenerul nostru Tip Top Oberflächenschutz Elbe GmbH se disting atat printr-o rezistenta.

 

Parteneriatul strans cu Tip Top Oberflächenschutz Elbe GmbH ne permite intotdeauna sa oferim clientilor nostri servicii complete de aplicare a protectiilor anticorozive.

 

Incepand de la programul de control al calitatii pana la aplicarea efectiva a materialelor si mentenanta proiectelor, va stam alaturi cu cele mai bune servicii si sisteme de materiale.

 

Ne mandrim cu clientii nostri, dar mai ales cu experienta noastra si respectarea angajamentelor.

 

 

Lucru în România