Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Programul Filialei București a OAR în luna august 2018

În luna august 2018, în perioada 06-17, Filiala București a Ordinului Arhitecților din România (OAR) va fi închisă pentru public cu excepția serviciului de eliberare a Dovezii de înregistrare a proiectelor de arhitectură din cadrul documentațiilor DTAC/DTAD și a serviciului de încasare a taxelor pentru eliberarea dovezilor, anunță reprezentanții instituției.
Programul Filialei București a OAR în luna august 2018
"În perioada menționată, serviciul de eliberare 'dovezi' va putea fi accesat conform programului: de luni până vineri între orele 08:30-12:00. Deoarece, în perioada menționată, personalul care asigură asistență și îndrumare pentru completarea 'cererilor' nu va fi prezent, sunt rugați să apeleze la acest serviciu numai aceia dintre dumneavoastră care au completat cererea în SIOAR și au încărcat toate documentele solicitate prin procedură", informeaza OAR Bucuresti.

De asemenea, reprezentanții instituției precizează că, în perioada 06-17 august 2018, nu se vor elibera adeverințe, nu se vor face înscrieri, nu se vor închide/deschide birouri de arhitectură etc.

"Ca urmare, pentru ca activitatea dumneavoastră profesională să nu fie afectată, vă rugăm să vă programați toate aceste solicitări adresate filialei înainte sau după intervalul menționat", adauga acestia.

Activitatea normală a Filialei București a O.A.R. va fi reluată luni 20 august 2018.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva