Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Precizări privind programul Filialei București a O.A.R. în luna august 2018

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România revine cu precizări privind programul instituției în luna august 2018.
Precizări privind programul Filialei București a O.A.R. în luna august 2018
"În perioadele 06-14 și 20-22 august, Filiala București va fi închisă pentru public cu excepția serviciului de eliberare a Dovezii de înregistrare a proiectelor de arhitectură din cadrul documentațiilor DTAC/DTAD și a serviciului de încasare a taxelor pentru eliberarea dovezilor.

În perioadele menționate, serviciul de eliberare 'dovezi' va putea fi accesat conform programului: de luni până vineri între orele 08:30-12:00. Deoarece în perioadele menționate personalul care asigură asistență și îndrumare pentru completarea 'cererilor' nu va fi prezent, sunt rugați să apeleze la acest serviciu numai aceia dintre dumneavoastră care au completat cererea în SIOAR și au încărcat toate documentele solicitate prin procedură", anunță reprezentanții O.A.R.

Totodată, in perioadele menționate nu se vor elibera adeverințe, nu se vor face înscrieri, nu se vor închide/deschide birouri de arhitectură etc.

În intervalul 15-17 august 2018 Filiala București a O.A.R. va fi complet închisă pentru public, urmând să fie reluată joi 23 august 2018.

"Ca urmare, pentru ca activitatea dumneavoastră profesională să nu fie afectată, vă rugăm să vă programați toate solicitările adresate filialei conform programului anunțat", recomandă reprezentanții instituției.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva