Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Programul Bose ''Parteneri pentru design''

Programul Bose ''Parteneri pentru design''

 

Dar sistemele acustice, oricât ar fi de performante, nu pot atinge capacitățile maxime decât dacă amplasarea și structurarea lor se află în deplină armonie cu planul și detaliile arhitecturale ale proiectului.

 

Programul de proiectare acustică Bose Modeler folosește o machetă tridimensională a spațiului și algoritmi acustici avansați, pentru a anticipa performanțele unui sistem de sonorizare, cu posibilitatea de a introduce parametri din cei mai diversificați: de la planul general până la materialele folosite pentru construcții și amenajări.

 

Bose Modeler folosește un mod patentat de prelucrare a datelor pentru a accelera procesul de calcul, menținând în același timp acuratețea predicției, reducând timpul de așteptare a rezultatelor și mărind timpul petrecut pentru explorarea de noi posibilități de proiectare.

 

Calculațiile elaborate ale predicțiilor, așa cum este STI (Speech Transmission Index) sunt finalizate în câteva minute - nu ore - pentru cele mai multe sisteme.

 

Tehnicile înglobate în algoritmii permanent actualizați, posibilitatea de importare de funcții din programe CAD, instrumentele de construcție matriceală, precum și maparea unor parametri cheie ai sistemului fac din Bose Modeler un lider în domeniul programelor de predicție acustică de mai bine de 25 de ani.

 

V-am stârnit interesul? Atunci vă invităm să discutăm mai multe detalii și să vă alăturați programului nou lansat, BOSE Parteneri pentru design. Împreună găsim soluțiile cele mai inovatoare, iar dumneavoastră beneficiați de prețuri preferențiale și consultanță gratuită.

 

Bose Excellence Center

București, Calea Floreasca 77

021 231 77 35 

office@bose-romania.ro 

www.bose-romania.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania