Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Poze vs. realitate - trucurile agențiilor imobiliare pentru locuințe care arată grozav

Poze vs. realitate - trucurile agențiilor imobiliare pentru locuințe care arată grozav

Indiferent ca vorbim despre inchirierea sau cumpararea unei locuinte, cu totii ne-am lovit de problema alegerii unui nou “cuib”, pentru una sau mai multe persoane. Orice anunt imobiliar e intotdeauna mai atractiv daca are si cateva poze, iar de aici incolo pozele chiar fac diferenta. Daca mai ai indoieli, verifica (daca mai ai cum) istoricul ultimelor cautari imobiliare si ai sa vezi ca, probabil, mai toate anunturile salvate au poze la cel putin o calitate ok.

 

Cel mai adesea cautarile pentru locuinte noi incep pe internet, iar agentiile imobiliare bineinteles ca stiu asta. Daca doresti sa publici un anunt imobiliar, vei incerca pe cat se poate sa nu minti, dar vrei vrea sa ca anuntul sa iti puna locuinta intr-o lumina cat mai favorabila - mai mult la propriu decat la figurat. Pozele pentru anunt vor fi trase din cele mai bune unghiuri  si apoi editate, deci ar fi nerealist sa te astepti sa gasesti fix ce vezi in poze.

 

Totul tine de perspectiva

 

Un fotograf bun poate elimina din elementele defectuoase ale casei / camerei doar urcandu-se pe o scara, intinzandu-se pe jos sau schimbandu-si usor pozitia. Iti prezentam doua exemple in care poti vedea cum unghiul din care a fost facuta fotografia chiar este totul:

 

Nu ai cum sa eviti aceste fotografii, dar te sfatuim sa incerci o cautare pe Google Street View, de indata ce ai adresa exacta.

 

Care sunt cele mai mari dezamagiri pe care le-ai avut cand iti cautai casa noua? Povesteste-ne prin ce ai trecut, iar daca stii si alte trucuri, asteptam cu interes sa le citim!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva