Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Exclusivitate, tehnologie de vârf și calitatea cea mai înaltă sunt trăsăturile de bază ale liderului tehnologic austriac PicoEnergy. Cu tehnologiile patentate, PicoEnergy demonstrează că este mereu cu un pas în fața competitorilor, precum și că este preocupat de sustenabilitate pe toate nivelurile: eficiență energetică și răcire și încălzire în armonie cu mediul înconjurător.
Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Pionierul austriac în domeniul pompelor de căldură PicoEnergy cu sediul în Pinsdorf vine în întâmpinarea clienților săi din România cu o propunere unică de vânzare pentru a satisface cele mai înalte exigențe în materie de independență energetică și management energetic. Unicitatea pe piață a producătorului de pompe de căldură din Austria de Sus constă nu doar în tehnologiile patentate care acum sunt disponibile prin partenerul național exclusiv Havași Instalații, ci și în portofoliul complet de pompe de căldură care fac posibilă exploatarea oricărei surse de energie disponible gratuit în mediul înconjurător, exclusivitatea obiectului de activitate, tehnologia constructivă, experiența de peste 40 de ani în domeniul pompelor de căldură, rețeaua exclusivă de parteneri competenți, extinderile de garanție, modularea fără trepte, absența rezistenței electrice și managementul energetic E-SMART.

Experiența și exclusivitatea obiectului de activitate

Pompele de căldură PicoEnergy sunt apreciate în Europa de Vest pentru fiabilitatea, calitatea constructivă și serviciile post-vânzare oferite de producător. Cu o experiență dovedită de peste 40 de ani alături de partenerii săi cunoscuți în spațiul vorbitor de limbă germană DACH sub denumirea de M-TEC Wärmepumpen, PicoEnergy aduce la masa discuțiilor cu orice client interesat de soluții de vârf în materie de încălzire și răcire la cele mai mici costuri de exploatare o vastă experiență nu doar în construcția și producția de pompe de căldură, ci și în tehnologii de comandă de ultimă generație.

Fondată cu scopul clar de a produce și comercializa pompe de căldură de înaltă calitate și eficiență, compania PicoEnergy le oferă clienților garanția exclusivității obiectului de activitate. Compania PicoEnergy excelează doar într-un anumit domeniu, cel al pompelor de căldură, fără să-și propună să fie recunoscută pe piață pentru fabricarea și comercializarea altor produse conexe pompelor de căldură sau diametral opuse acestora. Astfel, clienții au siguranța unui partener tehnologic care își cunoaște temeinic domeniul de activitate și care este în permanență dedicat inovației. PicoEnergy își orientează în mod continuu dezvoltarea spre orizonturile optime. Misiunea companiei PicoEnergy, spre deosebire de cea a altor competitori, este să fie recunoscută strict în domeniul pompelor de căldură ca lider tehnologic și ca inovator permanent.

Tehnologia constructivă

Fie că este vorba de calitatea carcasei și a componentelor, fie de conceptul de producție ori de procedeele de asigurare a calității, PicoEnergy iese categoric în evidență. Preocuparea liderului tehnologic PicoEnergy pentru îmbunătățirea constantă a calității vieții se reflectă în modul în care a fost concepută chiar și carcasa pompelor de căldură. Geometria și tripla decuplare acustică asigură cele mai scăzute niveluri de emisie sonoră, constatate de către institute de testare independente. Astfel, vibrațiile și zgomotul emis de funcționarea compresorului sunt reduse la minimum: carcasa, batiul și compresorul sunt decuplate prin mijloace antifonice și antivibrații.

Pentru unitățile aer-apă, vaporizatorul generos dimensionat, ventilatorul cu elice biomimetice care imită aripa de bufniță, precum și modul special de funcționare pe timp de noapte asigură o funcționare în șoaptă care fac din produsele ECOAir Compact, ECOAir și ECOAir Premium unele dintre cele mai râvnite pe piețele pretențioase și restrictive ale Europei cum ar fi Elveția. Și toate acestea fără a sacrifica performanța și eficiența, grație tehnologiei mature pe care o stăpânește. Totodată, specificitățile tehnologice în ceea ce privește monitorizarea și distribuția ciclurilor agentului frigorific, precum și vaporizatorul și condensatorul special concepute pentru a utiliza la maximum energia gratuită extrasă în fiecare ciclu de funcționare le conferă pompelor de căldură PicoEnergy robustețe, fiabilitate și eficiență.

Portofoliul complet de pompe de căldură

Cu un producător care se axează doar pe fabricarea de pompe de căldură cum este PicoEnergy, clienții au garanția unei game complete de pompe de căldură care să le ofere posibilitatea exploatării sursei de energie gratuită disponibile la locația implementării în funcție de specificul terenului și amplasării construcției. Spre deosebire de alți producători cu renume în alte domenii conexe pompelor de căldură care oferă doar unități aer-apă, liderul tehnologic austriac oferă eficiență ridicată pentru toate pompele sale de căldură care exploatează ca sursă de energie, nu doar aerul, ci și solul și apele freatice. Astfel, în loc de încerca să convingem clientul că un anumit tip de pompă de căldură este cea mai bună, abordarea companiei PicoEnergy este diferită: în alegerea sursei de energie ce urmează să fie exploatată are greutate și specificul aplicației.

Dezvoltarea de produs care decurge din această filosofie de abordare, oferă producătorului o flexibilitate extraordinară în ceea ce privește soluția tehnologică care urmează să-i fie propusă clientului. De la aplicații în care nu există teren și singura energie gratuită disponibilă rămâne cea din aer, până la aplicații cu pompe de căldură PicoEnergy în zone sensibile cu ape freatice protejate de lege, liderul tehnologic din Austria de Sus, grație portofoliului complet de pompe de căldură, poate să acopere necesarul termic al oricărei clădiri indiferent de aplasarea acesteia.

Modularea fără trepte

Grație tehnologiei cu invertor de ultimă generație, PicoEnergy le oferă clienților săi posibilitatea de a economisi cu până la 20% mai mult în comparație cu pompele de căldură convenționale. Pentru producătorul austriac de pompe de căldură PicoEnergy, inovația este esențială. Cu modularea liniară, pompele de căldură PicoEnergy sunt un produs de cea mai înaltă calitate care combină confortul casnic optim cu eficiența energetică și reducerea costurilor.

Eficiența energetică și garantarea produselor, la care se adaugă și durata de viață extinsă și flexibilitatea exploatării sistemelor facilitate prin modularea fără trepte, plasează compania PicoEnergy în fruntea producătorilor europeni de pompe de căldură. Modularea fără trepte a pompei de căldură împiedică pornirea aleatorie a acesteia (în comparație cu pompele obișnuite care au compresor scroll digital). Prin urmare, pe lângă faptul că este prelungită durata de viață a pompei de căldură, este mărită considerabil și eficiența sistemelor de încălzire și răcire.

Heizstabfreie Zone

Pompa de căldură PicoEnergy este singurul loc în care o rezistență electrică are accesul interzis. Producătorul PicoEnergy caută activ să ofere clienților cele mai eficiente pompe de căldură și reușește acest lucru grație filosofiei sale. Aceasta face parte din strategia noastră, care nu se limitează doar la simpla analiză a condițiilor de laborator, ci și la monitorizarea condițiilor reale de utilizare cotidiană. Grație tehnologiei de vârf și pionieratului în domeniu, chiar și pompele de căldură aerotermale de la PicoEnergy pot asigura o funcționare monovalentă. Fiabilitatea și eficiența dovedite în practică sunt exact ceea ce îi interesează pe clienți.

Astfel, clienții au garanția că nu există costuri ascunse care să fie provocate de acest consumator electric suplimentar, precum și că pompa de căldură face exact lucrul pentru care a fost concepută: să extragă maximumul de energie gratuită din mediul înconjurător la costurile de exploatare cele mai scăzute. Această dovadă de promotor al energiei regenerabile pure contribuie încă o dată la consolidarea poziției de lider în domeniul tehnologic pentru PicoEnergy, fiind fundamentată pe îndelunga activitate de cercetare și dezvoltare, dar și o consecință naturală a standardelor de înaltă calitate și eficiență pe care grupul din care face parte compania PicoEnergy și le autoimpune.

Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Vaporizatorul exterior al pompei de căldură aerotermale WPL, pompa de căldură RuralECO WPS cu panourile laterale transparente care fac vizibile componentele interne premium ale pompei, pompa de căldură UrbanECO, modulul de răcire pasivă, precum și cele trei etape de asamblare ale unei pompe de căldură PicoEnergy îmbogățesc experiența de vizitare a magazinului de prezentare al producătorului PicoEnergy.

Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Construcția pompei de căldură PicoEnergy reflectă cele mai înalte standarde autoimpuse de către producător: eficiență grație tehnologiei cu modulare, durabilitate datorită echipamentelor premium, precum și funcționare silențioasă mulțumită decuplării acustice tripe și a geometriei speciale a carcasei.

Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Pompele de căldură PicoEnergy au fost concepute pentru a fi eficiente. Cu pompele de căldură PicoEnergy care exploatează solul sau apa ca sursă de energie, clienții pot fi siguri că nu vor avea costuri ascunse cauzate de încălzitoare electrice suplimentare. Energia gratuită din mediul înconjurător este arhisuficientă pentru a asigura confortul termic optim în locuință.

Pompele de căldură PicoEnergy: propunerea unică de vânzare (I)

Emblema producătorului PicoEnergy, liderul tehnologic din Austria în domeniul pompelor de căldură.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Havași Instalații
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.