Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pompa de caldura sol - apa TERRA MAX

Pompa de caldura sol - apa TERRA MAX

Pompa de caldura sol - apa TERRA MAX este livrata cu urmatoarele:

- automatizare NAVIGATOR® 1.0 cu microprocesor integrat si toti senzorii necesari

- este umpluta din fabrica cu agent frigorific

- testata pentru etanseitate si buna functionare

 

Pompa de caldura sol - apa TERRA MAX este de asemenea disponibila in versiunea cu proces reversibil. Pentru functionarea in modul racire activa (mod reversibil) in sistemul de agent frigorific este integrata o vana cu patru cai pentru inversarea procesului. Acest lucru este controlat de automatizarea NAVIGATOR®1.0.

 

Programul de control ingenios al automatizarii NAVIGATOR®1.0 cu microprocesor integrat, este proiectat sa asigure functionarea optima si eficienta a pompei de caldura si o operare simpla, oferind o varietate de functii de configurare, monitorizare, raportare si elemente de siguranta.

 

Automatizarea NAVIGATOR®1.0 controleaza in mod standard doua circuite de incalzire cu vana de amestec sau doua circuite de incalzire directe nereglate.

Pentru doua circuite suplimentare de incalzire este necesara montarea un modul intern de extensie, disponibil ca accesoriu.

 

Actualizarile softului pot fi facute cu usurinta prin intermediul unui card de memorie SD.

 

De asemenea, este posibila inregistrarea datelor pe un card SD.

 

Conexiune EIB/ KNX pentru comunicare cu alte sisteme si automatizari.

 

Afisaj mare si un meniu de operare si navigare similar celui utilizat de telefoanele mobile, Explorer, smartphone, pentru a permite o navigare si operare simpla, rapida si facila.

 

TEHNOLOGIE HGL 

 

Pompa de caldura sol - apa TERRA MAX este de asemenea disponibila cu tehnologie HGL ( hot gas charging technology ) tehnologia de incarcare cu gaz fierbinte, se pot obtine temperaturi mai ridicate in acumulator prin intermediul unui schimbator de caldura pentru gaz fierbinte și printr-o supapa de incarcare, controlul procesului fiind realizat de automatizarea pompei de caldura.

 

Pompa de caldura IDM TERRA MAX cu tehnologie HGL nu numai ca ofera un confort dublu, dar, de asemenea, ajuta la economisirea surselor de energie suplimentare si a costurilor asociate. Aceasta tehnologie inovatoare are mare grija de energia de care dispuneti. Un procent de 85% din energie este directionat spre circulatia apei cu 35°C, in ciclul de incalzire. Cea de a doua parte ajunge in jurul valorii de 60°C si este disponibila pentru incalzirea apei calde in rezevorul tampon Hygienik.

 

SMART GRID

 

Toate pompele IDM sunt Smart grid ready. Furnizorul de energie electrica transmite informatii despre tariful energiei electrice pentru urmatoarele ore. Pe baza informatiilor primite, in functie de tariful cel mai mic si in functie de configurari, automatizarea pompei de caldura stabileste de unde consuma energie electrica, de la retea, de la sistemul fotovoltaic, de la un generator sau de la o alta sursa de energie electrica.

 

Pompele de caldura IDM sunt certificate EHPA.

 

SISTEMUL DE REGLARE IN CASCADA CU COMUNICATIE INTEGRATA IN MAGISTRALA (BUS) 

- conectare in cascada a maxim 5 pompe de caldura

- automatizarea NAVIGATOR®1.0 realizeaza un control gradat corespunzator al puterilor pompelor de caldura montate in cascada

- sistem master-slave pentru un consum minim de energie si putere si eficienta maxima

- operare de la distanta integrata prin telecomanda (Remote Control ®)

- conexiune standard de retea pentru sistemul integrat in magistrala (BUS) de administrare a cladirii

- jurnal de functionare (log) pe card de memorie SD

 

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva