Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Controlul pompelor de caldura IDM

Controlul pompelor de caldura IDM

In functie de versiune si de tipul pompei de caldura sunt disponibile mai multe optiuni:

 

Conexiune BUS pentru comunicare cu alte sisteme si automatizari. Limitator pentru curentul de pornire disponibil in echiparea standard. Automatizarea NAVIGATOR® 1.x controleaza in mod standard un circuit de incalzire cu vana de amestec sau un circuit de incalzire direct nereglat. Pentru doua circuite suplimentare de incalzire este necesara montarea un modul intern de extensie.

 

Pot fi controlate pana la 6 circuite de incalzire cu o extensie suplimentara externa pentru 3 circuite de incalzire cu vana de amestec sau 3 circuite de incalzire directe nereglate. Daca se monteaza o placa electronica suplimentara automatizarea NAVIGATOR® 1.x poate controla utilizarea energiei termice de la un sistem solar in functie de temperatura diferentiala. Automatizarea NAVIGATOR® 1.x permite utilizarea energiei electrice de la sistemele fotovoltaice pentru alimentarea pompei de caldura.

 

Conexiune EIB/KNX pentru comunicare cu alte sisteme si automatizari. Afisaj mare si un meniu de operare si navigare similar celui utilizat de telefoanele mobile, Explorer, smartphone, pentru a permite o navigare si operare simpla, rapida si facila.

 

Pompele de caldura IDM sunt certificate EHPA.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România