Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Policolor inoveaza pe segmentul de produse epoxidice si poliuretanice: o noua gama de produse pentru pardoseli lansata sub brandul DEKO Professional

Policolor inoveaza pe segmentul de produse epoxidice si poliuretanice o noua gama de produse pentru pardoseli

 

 

DEKO Professional este brandul premium dedicat profesionistilor din sectorul constructiilor, dezvoltat de Policolor. Lansat in anul 2005, DEKO Professional are in componenta sisteme profesionale pentru constructii, amenajari, sisteme complete de termoizolatie, sisteme de marcare rutiera, sisteme de acoperiri alchidice si sisteme de pardoseli. 

DEKO Professional, parte integranta a Policolor Arhitectural (solutii pentru decorarea si finisarea casei), alaturi de Policolor Automotive (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati) formeaza compania Policolor, producator roman  de traditie pe piata de lacuri si vopsele. 

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

 

 

Obiectul este ascuns