Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Plase de protecție industriale – De ce să le alegi?

Cauți de mult timp tehnologiile si echipamente optime care să îți ofere garanția efectuării eficiente a sarcinilor de lucru? Ei bine, unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de evoluția afacerii tale este atenția pe care o acorzi siguranţei angajaţilor.

Plase de protecție industriale – De ce să le alegi?

Plase de protecție industriale reprezintă soluțiile la îndemână, uşor de utilizat, care îți oferă grade sporite de calitate și funcționalitate. Soluţiile complete – structurile metalice, plase anticădere (Safety Nets), sforile, accesoriile de montaj – beneficiază de certificari europene EN 1263-1 si EN 1263-2 care garantează rezistenţă şi calitatea. Însă avantajele nu se opresc aici pentru afacerea ta.

Vei avea parte, de asemenea, de următoarele beneficii:

  • Cu echipele proprii asiguram montaj rapid, de specialitate.
  • Vei evita cu succes accidentele de muncă sau situațiile neplăcute – Plasele și sforile sunt prelucrate rapid si realizate manual îți oferă șansa de a crea un mediu de lucru sigur atât pentru angajați, cât și pentru produsele oferite.
  • Nu vei înregistra pierderi – Tocmai datorită prinderilor speciale pe care le prezintă, firma ta nu va suferi pagube materiale. Obiectele vor fi intacte, indiferent de locul în care se află.
  • Îți vei câștiga reputația de brand care mizează exlusiv pe experiențe premium – Cu ajutorul dispozitivelor de prindere de calitate superioară, afacerea ta va căpăta o reputație aparte. Clienții tăi vor aprecia grija cu care sunt realizate activitățile firmei tale.
Plase de protecție industriale – De ce să le alegi?

Care sunt avantajele tehnice pe care le prezintă plase de protecție industriale?

Unele dintre cele mai eficiente plase industriale sunt cele comercializate de Romnets și care funcționează pe baza unor sisteme anticădere. De ce tocmai așa? Pentru că integrează caracteristici excelente.

Can Pack Romania este printre cei mai mari producatori de doze din aluminiu şi operează mai multe depozite impresionante în dimensiuni.

Este şi unul dintre clienții Romnets care au apelat la avantajele unor sisteme pentru protejarea împotriva rasturnatii accidentale a paleţilor sau rafturilor depozitelor. Am utilizat peste 2000 m2 de plasă protectie construcţii certificată tip U, precum şi întreaga paletă de accesorii specializate.

Plase de protecție industriale – De ce să le alegi?

Câteva dintre ele sunt:

  • Dau dovadă de rezistență în fața șocurilor mecanice și prezintă durabilitate în timp – Plasele sunt fabricate din fire de inalta tenacitate cu rezistente de pana la 4,4 kJ, calitate superioară, realizate de mâini iscusite și atente la detalii. Indiferent de greutatea produselor susținute, nu vor apărea incidente neplăcute.
  • Sunt recunoscute atât în plan național, cât și internațional. Căderile accidentale au fost îndepărtate cu succes, tocmai datorită montarii plaselor de protectie pe toate culoarele depozitului cu paleți.
  • Protejează cu succes mediul înconjurător – Responsabilitatea este principiul care gravitează în jurul procesului de execuție al plaselor. Nu sunt utilizate substanțe toxice, dăunătoare naturii înconjurătoare. De asemenea, sunt respectate prevederile de natură legislativă.
Plase de protecție industriale – De ce să le alegi?

Orientează-te întotdeauna către accesorii de protecție profesionale și alege plase industriale anticădere!

Articol scris de
ROMNETS CORPORATION