Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noile tendințe de protecție perimetrală a clădirilor înalte

Doka România vine în întâmpinarea necesității de siguranță în lucru prin furnizarea pe piața locală a plasei de protecție Doka. Aceasta este fabricată în conformitate cu legislația europeană EN 1263-2 Tip T, fiind cel mai des utilizat tip de plasă la nivel internațional.
Noile tendințe de protecție perimetrală a clădirilor înalte

Una dintre cauzele principale de accident mortal în domeniul construcțiilor o reprezintă căderea obiectelor de la înălțime. Rolul plasei de protecție Doka este de a preveni accidentele cauzate de căderea necontrolată a obiectelor de la înălțime. Fiind amplasată la exteriorul clădirii, protejează atât lucrătorii ce se află la nivele inferioare plasei, cât și persoanele aflate în proximitatea clădirii în lucru.

Cele două lungimi ale plasei de protecție (4,00m și 6,00m) conferă sistemului versatilitate în utilizare (acesta putând fi amplasat pe diverse tipuri de clădiri), dar și o protecție optimă prin lățimea generoasă de 3,10m. Cele trei straturi ale plasei asigură protecție împotriva particulelor de mici dimensiuni și a altor materiale care pot să cadă de la înălțime.

Prin tratarea plasei de protecție contra radiațiilor UV și fabricarea elementelor metalice din aluminiu se obține o durată de utilizare extinsă, dar și o greutate relativ redusă per sistem. În plus, plasele de protecție Doka sunt ușor de utilizat și versatile, putându-se adapta ușor la diverse structuri și înălțimi de nivel.

Primele cereri pentru acest sistem au venit din partea firmelor Kesz Construcții România și Metal Hammer Bau, încă de anul trecut.

Livrările în România au fost deja realizate către șantiere, respectiv Metal Hammer Bau (ISHO Timișoara), Confrasilvas (clădirea Ana Tower din București), Magnum Construction și Kesz Constructii Romania (ONE Mircea Eliade, Bucuresti). În toate aceste șantiere, sistemul Doka a obținut un feedback pozitiv, plasele urmând a fi utilizate și în alte proiecte. Ușurința la montaj, confortul în lucru și protecția conferită de plasa de protecție sunt avantajele pe care aceasta le oferă clienților.

Noile tendințe de protecție perimetrală a clădirilor înalte
Noile tendințe de protecție perimetrală a clădirilor înalte

In Romania, Doka este prezenta de peste 20 de ani și a contribuit la realizarea a numeroase proiecte rezidențiale și comerciale, de infrastructura, precum și de construcții industriale. Portofoliul DOKA cuprinde o gamă variată de sisteme de cofrare, de la cele uzuale pentru cofrarea pereților si planșeelor, la cele speciale care cuprind cofraje cățărătoare si auto-cățărătoare, precum si soluții pentru tuneluri, baraje, poduri. Reprezentanții Doka sunt pregătiți sa ofere consultanta clienților in fiecare faza a proiectului de cofrare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA
Lucru în România