Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Plansee usoare casetate din beton armat bidirectional

Plansee usoare casetate din beton armat bidirectional

GEOPLAST - Case History - Casseforme

 

 

Aproape 1800 cercetatori beneficiazasa de aceast prim Parc de cercetare in domeniul stiintei si tehnologiei informatiei din Ile-de-France, care deschide noi perspective de cooperare in mai multe proiecte ambitioase. Aceste laboratoare de cercetare se concentreaza pe proiectarea si dezvoltarea de sisteme inteligente (hardware si software), controlul de modelare si simulare in proiectarea, dezvoltarea de interfete avansate si nou modalitati de interactiune, de gestionare a unor cantitati mari de date si de calcul intensiv.

Membrii Digiteo Labs sunt angajati intr- un parteneriat strans cu intreprinderi, in special cu IMM-uri si mari companii industriale din Ile-de-France.

 

Compania de constructii GCC a ales produsul New Nautilus H32, pentru specificul acestui proiect. Proiectul solicita realizarea de spatii ample, fara stilpi si grinzi intermediare dar cu capacitate de a sustine echipamentele considerabile necesare activitatilor de cercetare din aceste laboratoare.

Tehnologia utilizarii New Nautilus a facut posibila realizarea unor deschideri largi si pardoseli cu greutate specifica usoara dar cu capacitate de sarcini remarcabile, fapt ce recomanda aceasta tehnologie de a fi utilizata in asemenea proiecte cit si in alte cu cerinte similare: constructii de birouri, constructii de invatamint, constructii spitalicesti si altele.

 

 

 

 

Planseele astfel realizate avand greutatea specifica redusa constituie un avantaj la comportarea seismica prin inertia proprie redusa a cladirii.

 

Totodata aceasta tehnologie reduce consumul de beton, de cofraje utilizate, de manopera, asigura un timp mai redus de executie, toti acesti factori generatori de un cost final redus.

 

 

 

Atasat va punem la dispozitie un argumentar!                    →          

 

 

 

Pentru detalii si discutii pe aceasta tema:

Dipl. ing. Dan Bejan

Telefon: 0744 54 54 15
 

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
REDA